The Other Guys dan Soup Ani Utara



90 days? OkJe. Haha. Berpantang 44 days. Ada balance dalam 36 days? Wow. Sempat tu nak kuruskan badan. Haha. Tak pun boleh lah spend time bersama baby di shopping mall! Haha. Bagus tau kasi 90 hari ni sebab orang kata bersalin tu boleh menginsafkan. Mesti lah sakit gila-gila kan? Perlu rehat yang cukup untuk kembali ke kerja supaya kita bekerja dengan bersungguh-sugguh penuh semangat. Kan? kan? kan?

Dapat bantuan khas RM500 untuk perbelanjaan anak-anak nak sekolah. I dah agak dah. Kesinambungan hari raya tu lah. Cukup 1k. Grr..tak setuju. Nak lebih...nak lebih. Haha. Setakat ni belum ada anak kalau simpan mesti dah banyak ni. Every year simpan 500 (kalau kerajaan bagi lah) sekarang dah boleh dapat 2k. Ok. Tak pernah simpan pun. Dari 500 simpan 150. Haha. Ok lah tu. ;p

Apapun, alhamdulillah. Rezeki hujung tahun ;)

Actually tak nak cerita budget tapi TERcerita juga.




Haha. I nak cerita The Other Guys. Serious lawak tapi jalan cerita dia macam..tak berapa nak layan lah. Plot dia macam kurang lah. Tapi boleh layan lah. Tang lawak memang sangat selamba dan bersahaja. Selamba=bersahaja.

I ingat The Rock berlakon sampai habis. Cuma scene diaorang tu sekejap je. Lebih banyak cerita fasal Allen. I dont know his name tapi dia tu lawak lah. Story fasal polis yang hanya dipandang rendah dan mereka cuba nak selesaikan satu kes yang besar tap tidak diberi peluang. Itu je lah kot sebab saya pun tengok fokus time tu je. Lepas keluar cinema lost! Haha. Nak tidur. Mengantuk!

Dalam cerita ni jangan tertipu The Rock hanya mucul beberapa minit sahaja. Serious I ingat ni cerita The Rock. Sigh. Walaupun tak ada The Rock, ada super hot women, Eva Mendes! Sexy babe!

So, I bagi 3.5 star sahaja. It is a good movie tapi jalan cerita agak berterabur. Itu pendapat saya. Then, sebelum I pergi tengok muvie I had a dinner di Ani Sup Utara. 1st time I makan di Plaza Alam Sentral, Shah Alam. Sedappp! Tapi kenapa kat Putrajaya tak sedap. Pheww..masin! Order sup tulang and sangat keras dan liat. Hilang mood nak makan. So, me tapau'ed' fries Mc Donalds bawa masuk movie. Haha. Pelahap nak makan lagi. Haha. Whatever!


I prefer pergi Shah Alam. Best dan tak sempit. Haha. So, happy weekend everyone! Saya nak balik kampung tonight. Wish me selamat pergi dan pulang ya!



1 comments:

Anonymous said... [Reply to Comments]

celebrities naked [url=http://www.jante-cromate.ro/forum/viewtopic.php?f=2&t=6699&p=49460#p49460] naked movies[/url] Naked