Peserta Giveaway 'Spoiled Yourself Gorgeous'


Giveaway 'Spoiled Yourself Gorgeous' - CLOSED!

Dah pukul 12.00 tengahari. Tak sabar rasanya. Ada 14 orang yang join. Thanks everyone!!!! Aprreciate that!! Love you damn much! Suka-suka je Giveaway ni. Rasanya kan walaupun saya tak pernah jumpa and kenal-kenal dalam FB, Blog and apa-apa lah saya rasa macam kenal dah lama sangat. We're close together. Tak lupa juga thanks for your comments. Kita rasa korang macam sayang kita je. Heh! Tak. Kita sayang korang sangat-sangat. -_-' dan tak lupa juga, thanks to my darlings hubby, Haizi for your support and idea. wth lah! macam dapat award je nak bagi speech macam ni. Haha.

So, berikut adalah nama-nama blogger tersebut :-

1) Nenek Kebayan Sempoi - I cant read your blog lah. Btw, thanks a lot!

2) Sharina - my aunite. Thanks for your support! Yay!

3) Ummiaqeef - my officemate. Thanks darlings!

4) Cacah -
my officer. Sporting sangat.

5) Dhiyaz86 - PSIS team. Haha. Thanks babe!

6) *MissGeli* - Sumpah komen ahkak sangat keji tapi suka. Macam mana? TYSM ;)

7) Mama_auni - my officemate too. ;)

8) Sallyza - hot babe!

9) Efa - my officemate juga. Kak Efa ;)

10) Mazwien Hanis - She love cake! Sedap ;) Thanks Kak Hanis.

11) Hana-Faza - Thanks Kak Hana your comment. Honestly I adore your personality!

12) Baby Tiger - Super Sexy women. Hawt! Thanks Kak Hanim for joining this!

13) Mrs. Hakim - Comment paling panjang and jujur. Thanks Kak Mel.

14) Cik Neyna - hot moms! Yay! Thanks Cik Neyna ;)

Ok! Weird. Why I pula yang comment dia orang ni? Haha. Anyway thanks. Enjoy this. Kalau boleh nak kasi hadiah lagi. Nak share everything. InsyaALLAh kalau ada rezeki lebih lagi kita kasi. ;)

Tunggu tau! Pukul 3.00 petang. Readyyy! Yay!




10 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

oii.. oii.. tak aci! akak tak perasan lorr GA ni dah bukak! last 2 days was my hectic days la shin! dengan keje, dengan anak! tak sempat nak blogwalking bagai.. sempat update belog sendiri jer..

poor ibu hadif.. sob..sob..

* i suke belog shinnaz sebab i suke la.. suke cara penulisan yang sempoi dan santai! even shin suka pakai bahasa rojak skit, but apa ada hal? as long as u paham sudah! takde la smpai kena bukak kamus bagai.. kekeke...

ye la. ye la.. akak tau dah tutup!

h a i z i said... [Reply to Comments]

nama b mana? haishh!!

Beautiful Disaster said... [Reply to Comments]

uwaaaa. tak aci lah!!!!!! semalam ryn try bukak blog, tetiba webpage found. bodohlah IE ni. benci benci benci.

buatlah lagi. pelisssssssssssss. =(

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

hikkksss.... tidak sabar sudah... tp ptg ni kena gi dgr ceramah lorrr........ cemane nk bukak blog nieh...wuuuuuuu........

fuh! nebes taw..tetibe.
ahh...tak kira, nk subscribe bodben kt hp.huhu...

*rupenye i sorng wakil PSIS.heh.tak sangko mokcik.

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

yeay! x sabar tau...

Mazwien Hanies said... [Reply to Comments]

ui!!berdebar nie..berdebar nieeee....45minit lagi nie

waaa!!!teruja nak tau nie..Oshin..tak sabar daku menunggu!!!!

h a i z i said... [Reply to Comments]

ishhkk.....berdebau nih!!

Cik NeyNa said... [Reply to Comments]

arghhhh..
berdegup jantungku..
umpama fall in love for the first time gitew..

nenek kebayan sempoi said... [Reply to Comments]

heheheh blog i tak best mcm blog u.. segan nak invite.. hihihih btw , meh sesama wish, mudah mudahan bajet 2011 ni byk membantu meringankan beban kiter bersama :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : hehe. thanks kak for your comment. tapi dah closed already lol..tunggu jugak kak K join..tapi..takde pon..:(

MHMK : you're are not qualified!

Beautiful Disaster : insyaALLAH ada lagi Ryn. Tungggguuu tau!

XOXO

Dhiyaz : Thanks Mar! Thanks for support! go Mar! ;)

Nenek Kebayan : heh! apa pulak! Tak aci ok I tak boleh baca. Mana ada best. I tak tengok lagi cane nak tahu best ke tak!! btw thansk tau!!! Amin ;) semoga dimurahkan rejeki!