Phuket Day 2 - Part II

Hari ni mood telah di spoile oleh Anonymous yang I tak kenal. Actually who are you? I know you ke? Thanks for your comments dude! Its look wierd but I terima dengan rela hati ;)

Nak sambung cerita Phuket lagi. Sebelum tu, my belog just for sharing apa yang I rasa, pengalaman I, kegembiraan saya, keseronokkan and apa-apa je. Seriously, tiada kena mengena dengan sesiapa and setiap butiran or apa saya tulis tiada niat dan merujuk kepada sesiapa :)

I ingat petang balik dari island trip I nak pergi massage lah. Haha. Murah gila okey massage kat sana dalam RM 20 ke RM 30. Full body massage dalam RM30, RM40. Murah kan? Tapi sebelum tu nak round Patong Beach.

wajib tau ambil gambar kat sini ;p
dalam gambar di Phuket I suka nganga. Tak tahu kenapa. Haha.


Dalam 6pm dah keluar. Masa ini dah gelap dah. Shopping-shopping. Harga not bad. Ada murah, ada mahal. Kena pandai tawar lah. I beli pillow cases for myself. Cantik-cantik sangat. Untuk family members pun ada. Hope dia orang suka. :)

Penat jalan-jalan jumpa Starbucks. Me just beli tumbler for collection. Suka gila sebab dia colour purple. I like. Jalan-jalan lagi weolls jumpa kedai Pancake Banana. Nampak macam sedap. I think yang ini halal lah kot sebab dari fruits. Sumpah! Memang sedap! Sangat. Actually kat Malaysia kita panggil roti pisang. Haha. Tapi kat Patong letak nutella. nom.nom.nom. Pancake Banana, RM 4.

Jalan-jalan lagi weolls masuk satu streets. Ramai gila orang. Tempat apa ni weh. Haha. Teruja. Rupanya weolls ke Bangla Street. Bangla Street ni kan penuh peniaga from India and Bangla kot. Tu fasal dia dapat nama Bangla Street. Haha. FYI, I rasa dah kat Bangladesh. So, my trip 2 dalam 1 lah. Selain pergi Phuket I pergi Bangladesh juga. Tak pun Pakistan or India. Haha.

cari T-shirt for my sisters
~ sawadikap ~

cari pillow casses. boleh lah. nak kata murah tak murah.
tapi okey. Peniaga dia tak dengar. So, weolls guna calculator sahaja.

nom.nom.nom. Banana Pancake ;)

Sedapnya! Sally, jom buat!

cari fridge magnet

view di Bangla Road

me with Haizi gemok!

semua picture ladyboys Haizi yang ambil. not mine! Haha.

Damn! Kat sini lah rupanya heaven for guys. For me geli lah. Lady boys dancing and bla..bla..bla..tapi sumpah cantik! Kalah perempuan nok! Haha. For it just for fun. Dah terlangsung lalu situ tengok juga lah. Memang lah kat sana memang 'free' lah benda-benda macam tu. Bersepah tepi jalan.

Perjalanan diteruskan dengan mencari makan malam. Still kenyang dengan maggi so, decide makan Kebab. Kebab Ayam, RM 10 and Kebab Daging, RM 10 also. Hehe. Tapau. Jalan-jalan lagi jumpa Pancake Banana lagi. My frens, Sally ketagih pula makan pancake tu. Sedap!!!

Zack and Sally at Kebab Shop. nomnomnom

Pancake ke-2 Sally. Lagi sedap!

Rupanya jauh gila perjalanan kitaorang. Jauh sangat. Tak terasa sebab we moved kedai ke kedai. Tak terasa lah kan. Haha.

Penat jalan weolls massage pula. Pergghh..best. Nyaman. Haizi and Zack pun buat juga. Kesian lah tunggu saya dan Sally. Kasi can lah. Foot massage only. Kecuali Haizi nak head and shoulder massage. Harga memang murah. Untuk saya berdua, Bali Hai caj dalam RM 100 ( foot massage -2, head and shoulder massage-1, padicure-1 and manicure-2) Murah tak?

me with siapa lah nama dia. She so nice ;)

@ Bali Hai. Best. Haizi nak buat hari-hari pula ;p

Habis massage rasa nak pergi balik Bangla Road sebab kaki dah tak sakit dah. Haha.

Dalam 11pm sampai hotel and supper dengan kebab. Ewww..kebab sangat lah tak sedap. Serba tak kena lah selepas tahu pork everywhere. Nite-nite. Tomorrow ada City Tour. Yay!



2 comments:

nurul izzati said... [Reply to Comments]

ni yun! hehehehe kak shannaz!hahah ;p stalker tu jeles kot ;p
yun salu bace page akak.nak2 kalau tgh lapar! hohohhoho ;p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

thanks yun!!! yun! ni kak shinnaz tau..bukan shahnaz. haha.

dont lah dia tu. niat dia baik kot tapi tak betul. memang sensitip tau! haha. ;p

erh..tu psl tuan page gemok jugakkan? :p