Phuket Day 4 - Ending


hi. my name is frozi. tuan saya Haizi. comel kan saya kan?

Pening yer entry panjang-panjang? I lagi pening. Haha. Kalau pening I lay
an Roti John and Milo sejuk. Layan. Hi-tea for today. Haha. Kejap lagi ada movie session, Takers, Paul Walker -_-

Hari ke-4 ni saya dah nak balik. Ba-bai Phuket. Sedih pula. Yerlah. 4 days I bersama Mr. and Mrs. Zakuan. Rasa macam dah close. Pagi-pagi tengok ada diaorang. Nanti kat Putrajaya bangun-bangun pergi kerja dah tak ada. :(


Van ambil dalam pukul 10.30 am. Sebelum tu saya packing barang-b
arang supaya tak ada yang tercicir. Banyak ok. Pergi ringan, balik berat. Haha. Dalam 9.30 pagi hotel call minta ambil barang kat kaunter. Weee..dah siap dah blazer. Kumar drop by our blazer. Finally after alter tangan yang tak muat. Haha.

10.30 am sharp driver datang ambil pergi airport. Jauh. Tertidur-tidur juga lah. Hehe. Sampai aiport lapar. Tak breakfast. So, beli Pringles. Hehe. Sekarang ketagih Pringles pula. Haha. Susah lah nak cari makan. Makanan tu ada tapi rasa was-was. Dunkin Donuts dia pun was-was. Subway, Burger King semua ada pork. Tunggu lah kat dalam flight baru makan. Makan Nasi Lemak Pak Naseer. nomnomnom.



Flight okey and sampai pun dalam keadaan selamat. Alhamdulillah, sepanjang saya pergi memang tak ada dugaan yang betul2 mencabar. Semua nya berjalan lancar. Im so happy with this trip even tak banyak shopping or apa. Saya suka. Happy with my husband. Thanks for the trip. Eee..makin sayang kat you lah! Haha. Thanks juga to Sally and Zack! Honestly, suka gila having trip dengan uolls. Sporting and best. Tiada masalah langsung. ;)

This is my last trip for this year. Haha. Actually Phuket is best. Maybe 1st tim
e saya datang so, banyak tak tahu. InsyaALLAH kalau ada rezeki nak pergi lagi. ;) Ok. Dah habis dah story fasal Phuket. Haha. Now, I miss Phuket. Nice place to visit!


ta-daa my new watch. lawa kan? kan?
hasil duit tunggakan sempena kenaikan pangkat. Wee..Huu!

Bai! Nak siap tengok Takers.



16 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

eh frozi leh kawan ngan froggy akak..hehehe

wah, seronok nya dpt gi sana..akak baca stiap entri shin tp tak dan nak komen..tp sempat la take note tmpat2 yg menarik buat panduan masa depan..hehehe

dah tau, kalau gi, kena siap2 bawak makanan segera m alaysia:P kalau tak, nnti akak boleh kurus..hahaha..takde maknanya kurus sb akak kalau jalan, makan sgtlah byk..huhu

mama_auni said... [Reply to Comments]

tipu tipuu..ko beli jam tu seblom dapat gaji agi..hahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : thanks kak hana :)nanti kak hana pergi tau. honewmoon. ;p

tu lah kita kurus 1/2 kg tau..haha ;p

mama_auni : mmg lah. mesti tak baca entry masa sebelum tu. I dah beli dulu dah..treat for myself in advance ;)

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

babe.. nnt kita pergi holiday sama2 lagi tau... :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : yer darling! nanti kita pergi lagi!!! next year!!!!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

eleh,kau beli ke haizi beli? ehehehe

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

ooo.. rupanya u pakai jam n beg baru.. patut hj saad tegur.. new collection! dia belom penah nampak kat butik guess!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : I lah beli! 1st time jam beli sendiri. Sayang lebih lah! haha. dont be jelous ok! kau dah dapat awal! haha.

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sallyza : Seiously! I baru teringat! nama dia Haji Saad. Haha. weh! jam je baru ok. bag tu dah lama dah. u rase dia beli GUESS ke utk wife dia?

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

yer lah... kalo dia x beli kan tuk wife dia, dia follow anak dia kot... ngeeeee... kalo tak pon, lepas ni dia musti cari butik guess!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : beb! dia beli utk menantu dia. ingat tak anak dia kat kaunter tuh?ala..si azmi! hehe.

elna said... [Reply to Comments]

shinnaz best baca...teringat masa gi bali...susah gila nak makan...makan buah jer...pastu gi restoran makanan padang...mak ai macam org tak makan seminggu ...heheheh

jom shinaz pasni kita gi negara china plak...peduli la org nak kata apa...banyak duit ke apa ker..yg penting kita happy...ada kita minta duit dia ke...ada? tak kan...hehehe...

En mulod ada borak ngan haizi..jom pasni kita cuti sesama....

peace...plan for next year....

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

elna : wowee. ramai gila suruh pergi China ni kak? hehe. Insyallah boleh. Jom.Jom. Haizi okey, Kita lagi oooooookeeeyyy! Hehe.

tulah haizi ckp smlm en mulod ada cakap. Jakarta jammed. Teringin nak pergi sana. tapi sebab jammed tu lagi teruk dari KL..sigh...

Seronok tgk gambar kak elna pergi Indo.;)

thanks kak elna ;)

NURUL said... [Reply to Comments]

seronoknya holiday

farahfatihah said... [Reply to Comments]

hi frozi hehehehe cumil2.....wahhhh lawa jam shinaz!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Nurul : best sgt!!!! ;) nanti pergi ya..

FarahFatihah : lawa kan? ok..perasan.haha. ;p