R.E.D



Awesome! Best and Cool. ;)

semalam saya mc. BP tinggi. Grr.. actually demam malam melarat ke pagi. Mata berat nak buka and sakit kepala. So, decided nak pergi klinik. Tapi I ada appointment dengan doc hari Jumaat. How? Dua hari berturut-turut mc and half day? pfft. Buat kena marah dengan orang office. Haha. So, semalam saya pergi klinik check semua check and buat appointment sekali. I mean appointment hari Jumaat pergi ke Khamis. Easy. Tak payah 2,3 kali ulang klinik- rumah. Kan?

So, allergy was fine. Haha. Baru-baru ini kena memang serangan dari bilik stor. Habuk. Makan ubat and OK. Then, semalam sangat pening tunggu turn. Almost 1 hour! Mahu tak pening kan? BP tinggi. Tapi ianya bersifat sementara doc kata. ;)


So, 1 hari adalah sangat membosankan. ZzzzZzzz. So, petang dah ok. After had hi-tea with goreng pisang and nescafe panas I cow cin cau ke Alamanda. Nak tengok RED! Bruce Willis. Super hot lah even dah tua. Macam mana?

Cerita memang best fasal dia pernah jadi agen CIA tapi now dah retire. So dalam misi nak menghapuskan bukti or apa entah dia kena dibunuh. So, dioarang cari lah siapa yang nak bunuh diaorang tu then nak siasat. heh. betul ke? Haha. Lebih kurang lah. Bukan serius movie. Lawak. 4 start for RED.

Tapi kalau korang tengokkan boleh tengok Marvin. Macam orang yang tak betul tapi dia comel lah. I mean dia punya act tu. Orang tua pelupa yang comel. Haha.

Good movie ;)



2 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

marvin memg comel..sian kat die ape die ckp org xnak pecaye..tp die xakan puas selagi xbunuh orang..haha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

tahu takpa. haha. patung vavi kaler pink!