Roti and Skippy

Why Im so lupa lah? Pagi-pagi takut lambat lagi I cepat-cepat pergi touch passcard. Erh..! apasal tak boleh ni? Rosak ke?

Damn! passcard Haizi lah. Haha. Bagus! Memang lah tak boleh kan?


My officer tanya "Tak breakfast ke?"

"Tak lah..Saya bawa roti and butter!! Sedap.."


"Diet?"

Diet? Tiada istilah diet bulan ni ya. Haha. Tak rasa nak diet lagi. Thanks kepada sesiapa yang concern pada saya. You're the best friends I ever had! Haha. -Awkward- Tapi tak lah jawab macam tu. Haha. Saya kata "Tak lah...kenyang dah makan itu je.."

Sudahnya I masuk pantry tengok kawan saya makan laksa! Sedapnya! Lepas tu diaorang makan kentang black pepper. -_-, Laparrr...Nak sangat makan roti pagi-pagi kan? Apa? Diet? Padan muka kau!

Pagi-pagi gigih bawa daun hijau-merah jambu ni datang ofis.



7 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

diet mende? satu buku roti tu ko abiskan pagi ni kan?kan?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : Eeee..! Tak lah..haha. kita makan tepi-tepi roti tu je tau! Haha. ;p

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

kalo diet makan roti wholemeal laa shin.. tp bila ai mkn roti tu kan.. nnt boss i kata i makan roti org tua! kejam tau dia~! heh~

mamamarissa said... [Reply to Comments]

tgk skippy, teringat nutella...marissa tak berkelip tgk iklan nutella malam tadi...mesti dia nak roti sapu nutella kan??? hahaha!!!!

mama_auni said... [Reply to Comments]

aku suke makan roti ngan nutella, xpon roti letak planta n milo..yummy

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sallyza : I tak diet ok. No diet this month! Hehe. Yerlah..bos u muda..mestilah dia kata u tua..;p Haha.

Mamamarissa : nutelle pun best! tapi full chocolate pulak! Hehe. Erh..erh..tu marissa yang nak ke..mama dia yang nak! hahaha.

Mama_auni : perghh..letak milo sampai tabur-tabur tu yang best tu!!!!!!!!!

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

roti sandwich 1!