Sale


ala..;( dah habis dah weekend yang best!


Puas hati and happy. I ada BBQ with my family. I juga beli barang for my next trip.Tak banyak sedikit saja. Serius! lama dah tak shopping since last raya. Haha.



Masa pergi cari barang for BBQ ada sale di Menu Kitchen. So? apa lagi. I beli steamer and coffee set. Unik sangat. Haha. Sedikit teruja masa raya hari tu auntie Haizi masak Siakap Steam. Sedap sangat and very easy. Alhamdulillah. Haizi and Kangah, Umi and Adah menerima baik hasil masakan saya tu. Tahu. Diaorang tak cakap apa-apa pun. Maksudnya? Diam tanda setuju lah kan? Sedap lah tu. Haha. ;p

So, Haizi request Siakap steam all the week sebab dia suka sangat. Haih! Boring lah kan? Selain Siakap, ikan apa boleh buat?

Selain itu Body Shop pun sale juga. Tapi tak lah sale gila-gila masa last hari tu. Sale dia macam ini. I member I dapat 30%, so kawan I boleh dapat 20% less. Paham tak? Cuma 3 hari je dari 8-10 Oktober 2010. Tak beli banyak sebab stok masih ada. Lagipun kena saving for my next trip pula. ;)



Puas hati. So, ni kira therapy untuk pergi kerja esok. Semoga tidak malas dan rajin kerja. Hehe. happy working day! Yay.




0 comments: