Say No to VICO ;p



Ini cerita secara random. ;)


Lately, saya asik nak makan je. Tak tahu kenapa. Ok. Dah lama dah suka makan. Tapi lately suka hi-tea. Tak kisah lah biskut ke, air ke, roti ke, chocolate ke, cekodok ke. Mesti nak makan juga. Dulu tak okey!

Makanya, berat naik melampau. Tak kisah orang kata gemok ke apa. I admit it. Haha. Tapi dapat kesedaran I have to excersise lah. Atleast, walking. Haha. I rasa macam nak join charity walk tu. Keluarkan peluh ke apa ke. Haha. Kalau swimming haruslah tak nampak peluh. Hehe.

So, petang yang indah ini saya ada keropok lekor and....cookies from M&S! Sedapp..! No VICO. I think VICO tu buat saya gemok 2,3 hari ini. Haha. Salahkan VICO! Yer lah.

Owh ya! Malam tadi dah packing. Cumanya baju saya sedikit sahaja. Haha. Unbelievable! Seriously, memang dah tak ada mood nak kerja. Makin tak ada mood, makin banyak kerja gila. Grrr..

cukup kan?



6 comments:

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

shinnazzzzzzzzzzzzzz...............napelah ko dikurnikan kepandaian mengambilan kegambarann??? sungguh melihat biskut itu jer dh buat aku... errr errr... mane nk cari biskut mcm tu?? waaaaaa.......

mama_auni said... [Reply to Comments]

mak aii..tu je ke baju ko?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

dhiyaz : hahahhaha...gambar makanan aku mmg suka ambil! best and lawa! haha. kat kedai lah! :p

mama_auni : sikit je kan za? sebab kat sana aku pakai 2 pcs je. haha. :p

cacah said... [Reply to Comments]

salahkan vico la pulak eh... huhu :D

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

cacah : hahahhahah..sian kan? habis tu tak ada siapa yg boleh disalahkan...;(

Mazwien Hanies said... [Reply to Comments]

ai..ckit tul baju nak bw g jalan nie..kalo akak mau penuh satu troli..wakakaka...apapun Selamat Bercuti yer..Serunuk...Kim Slm Pakcik,makcik,abang2 kat saner ok