Spoiled Yourself Gorgeous!



Tajuk menyampah gila. Perempuan mana tak suka dimanja-manja dengan belaian kasih sayang kan? Selain kasih sayang si suami/ kekasih dan apa-apa lah mesti kita suka dimanjakan dan memanjakan diri kita sendiri kan? Kekadang macam poyo je. Erm..tak nak kena panaslah. Pakai sunblock tebal gila. Tak pasti tu bedak or cream pemutih. Haha. Tak pun kuku panjang. Ewww..tak suka. Tak suka. Kalau boleh asal kuku panjang nak pergi manicure. Potong sendiri sudah. Haha.

Saya tak manja kan diri sendiri pun. Haha. Malas lah. Sebulan sekali baru nak mask. Nak scrub. Kalau kulit putih gebu bersih berseri mesti tak payah nak mask and scrub 3 kali seminggu kan? Sebulan sekali pun ok. Ada ke? Ke saya je? Haha.

Suka mask! ada cucumber, ada lemon, ada fresh and bla..bla..bla..sejukkk!!

Tapi itu bukan lah cerita yang sebenar. Haha. I pernah bermonolog pada diri sendiri. Haha. Bukan gila tau. ;p JIKA....actually I kan join nuffnang and I sepatutnya dah bole cash out. Tak banyak lah. Tapi ada lah sikit. This is a first time. Like I said tak banyak tapi bermakna untuk saya. -_-' I nak kasi hadiah tapi tak seberapa lah.

Kenapa nak kasi hadiah? Sebab...I tak rasa I menyumbang seorang. Lagi pun I belog suka-suka. Cerita pun merapu-rapu. So, bila ada I nak share lah jumlah yang I dapat dari Nuff tu. Tak seberapa hadiahnya pon. Tapi I bagi benda yang I memang suka! Masalah dia I tak retilah nak buat soalan ke apa. Contest or Giveaway or apa. Sengal tak? Nak kasi semua orang tak cukup lah. So, saya pilih secara random ya? Tapi ni consider Giveaway lah. Simple je. Tapi nanti saya bagitahu. ;)




11 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

wah, baiknya shin..bertambah murah rezeki lah hendaknya. amin..

jana cun! said... [Reply to Comments]

org xda blog cm aku blh msk x nas??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : AMIN..Alhamdulillah..;)

Jana : Nanti aku pikir jap..erm..erm..boleh kot..tapi kalau kau tak boleh! Haha. ;p

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

nak adiah shin!! hihihihihi

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

boleh!!!! nanti I kasik..;p

mama_auni said... [Reply to Comments]

wah bestnyer..nk jugak....hehehee..shinnaz cantik, cumeles...baik...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

thanks Iza! haha ;p

p.s: tapi yang tu tak dpt hadiah lew..haha..;p

mama_auni said... [Reply to Comments]

bweks..penat aku puji ko..hahaa

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

alaaaa bagi kak nim la. kak nim memang pakai product nih..

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

nak! xyah la buat syarat2,senang! hahahaha...

aenafiq said... [Reply to Comments]

cepat lah !!