Sweet message from sweet hubby yang tak berapa nak sweet actually



cute nya awak!!!!

I dapat msg from si dia

"B dah sampai PJ thaw..jangan lupa breakfast..Mwahhhx! Love u forever and ever until my last breath..!"

comelnya! Tak pernah pun cakap macam itu sebelum ni? Mesti ada apa-apa ni. Haih! -_-'

Nak komen sikit. I think you are too over than me! I tak pernah eja tau to thaw. Do you think you're so hawt when you spell tau to thaw like that??? Haha. I ada training today. Semoga otak menerima apa yang dipelajari.

Love ya!



5 comments:

imanamani said... [Reply to Comments]

salam ziarah cik shinnaz..

hikhik.... pasrah la ye cik shinnaz...

farahfatihah said... [Reply to Comments]

suwiittttt snghaaattt thawwww ekekeke

mama_auni said... [Reply to Comments]

heheh..sweet..kadnag2 ade time² yg derang ne jadik sweet..hehee

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

dah lame aku xdpt msg begitu..jaman cintan cintun dulu everyday ok!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

imanamani : hye..thanks ziarah ;)

memang pasrah. dah tua dah tau laki I. tapi dia sentiasa nak berjiwa remajew..haha ;p

farahfatihah : kak farah nak kahwin kan? awasi tau msg husband kak farah agar tidak melupakan bahasa ibundan. hehe.

p/s: tak sesuwai thaw..;p

mama_auni : mmg! kadang² lew. tapi kadang² yang tak sweet tu nak je aku campak dari tingkat 6 ke bawah! hahaha.

ummiaqeef : ala..aku takde anak lagi..boleh lah dia kasih sayang ngn aku. kalau aku ada anak mesti kasih sayang terbagi dua, tiga atau empat. sadis kan?