Walimatul Urus

Hari ini bos tak ada. Dah 3 hari dah. Termasuk Ahad 4 hari. So, hari-hari terakhir ketiadaan beliau mesti super busy. Time tu lah nak kemas bilik beliau. Nak sedut habuk, nak lap meja, nak lipat tie, nak susun buku yang bersepah. Masa itu lah. Haha. Last minit. Kenapa tak buat masa hari Isnin? Malas. Tak best lah buat awal-awal. Nanti habuk balik. Haha.

Dah settle dah kemas bilik beliau. Semoga apabila beliau masuk beliau akan berkata "sama seperti yang aku tinggalkan" Hope so. Parah juga kalau beliau rasa lain bila berada di bilik sendiri. Haha. Pernah I nak kasi wangi I renjis-renjis Teddy's Dream kat bilik beliau. Haha. Biar kan. So far beliau diam. Tandanya? Setuju!!! Hehe.

I think malam ini ada date dengan Haizi. Rupanya esok. Grr..malam yang bosan lah. Watching movie tomorrow, The Other Guys. Dah lama tak tengok movie. Nak tengok Buried pun Alamanda tak ambil. Herm..so and so boring. Haihs.

Pagi tadi ada dapat kad kahwin from officemate. Eksited! Nak cari hadiah lah. Nak kasi apa ya?

1- Set mandian (biar the brides wangi)
2- Tongkat Ali and Kacip Fatimah (kasi bertenaga selepas bersanding)
3- Kasi duit. Boleh lah guna kan nak beli apa-apa kan?

ke nak kasi ini? I like.


google


For me, hadiah kahwin ni orang selalu kasi pinggan, mangkuk, glass or apa-apa lah. The best ever hadiah pengantin I pernah dapat is Ralph Lauren perfume. Soka gila. Lain dari yang lain. Tapi kata Haizi kalau boleh biarlah benda yang kekal kan? Eleh! tak ada benda yang kekal dalam dunia ni lah. Haha.



8 comments:

Mazwien Hanies said... [Reply to Comments]

patutler masuk tadi wangi jer ...abng aji ochin nak masuk kejer daaa

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahhahahah..tahu tak apa. ;p

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

shin ai nk set yg bawah tu bleh?? i punya dah x muat! ngeeeeee

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

can..can..nanti I kasik. pakai kat phuket! awww...damn sexsay lol..haha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

can..can..nanti I kasik. pakai kat phuket! awww...damn sexsay lol..haha

farahfatihah said... [Reply to Comments]

tunggu kad akk plak yer hehehe

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

ok..
akak nak BALIMIN jugak la shin!!

haaha...kalu orang kawen, bagi la set pengering rambut..senang dia nak keringkan rambut g keja pagi pagi lepas mandi wajib..hahhaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : mesti!!! itu kad-kad yg ditungguuu--tungguuuuu!! mesti lawa!!

Miss Geli : tahu dah..ahkak mmg suka BALIMIN² nie. haha..betul gak cadangan ahkak..pengering rambut!!! taklah kena bahan tetiap pagi pergi opis! Hehe.