Whopper for RM1



Heh! Sehari ke? Alala. Mesti lah ramai. Tak sanggup ok. Tapi kekadang tu nak rasa jugak RM1 tu. Haha. Best kan? Kalau ada promosi even tak suka and tak pakai pun mesti nak ambil juga. Haha. Itu saya lah. Orang lain tak tahu lah. -_-'

Confirm Alamanda ramai. Tapi hari ini plan nak masak Cencaru Masak Kicap. Sedapnya. Owhh! boleh cancel. Lagi pula RM1 kan hari ini je. Haha. Pemalas. Tapi kenapa Whopper? Kenapa tak BK Mushroom? nom.nom.nom.

Nak pergi ke tak? Nak pergi ke tak? Boleh lah layan Whopper sambil tengok Endhiran. Haizi dah setuju nak tengok. Haha.

Tak apa. Tak apa. Kita tunggu dan lihat. Selamat makan Whopper :)




6 comments:

h a i z i said... [Reply to Comments]

edhiran? deyy..deyy...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

u tgh meeting kan? nyibuk lah. nak ke tak nak? whopper tu. ni komen endhiran pulok. smlm dah janji nk tgk! u kan macam kelly ng sket. ok ah tu!

mama_auni said... [Reply to Comments]

tapaukan..hahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : boleh...kalau pergi ya..haha.

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

auwwww.. tegezut tuan rumah! haha.. shinnaz, email gambar yg last tu cun... email tau.. kalah ke menang tak penting.. yg penting semua i akan masukkan dalam blog utk one special entry nanti.. cunlah umah!! ;)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

yeszaaa...I baru je emel tau. tengok tau. jgn lupa tau...check..check...hehe. tak apa.menang ke kalah ke..tetap nak buat. hehe. tak lawa lah. semata-mata frame kasih I kemas sket-sket..hehe. thanks u!!!