You Again?



Mc kena tengok wayang sampai 2 kali. Haha. Movie marathon. Tak berapa marathon lah sebab 2 kali je. Suppose nak 3 tapi dah tutup. Haha. Nak tengok Life As We Know It. Alamanda tak ambil. Ceh!

Lepas tengok
RED saya nom.nom.nom. Haizi dah gaji. Yay! He offer me Penang Village. Ok. For me Penang Village a bit expansive lah. So, nak makan selalu tu tak lah. Maybe minum air je. Sadis. Haha.

Seperti biasa saya akan pilih ini,

mee hoon tomyam. sangat lah masin. tak tahan.


honey dew sedap.

dan ini,

butter prawn. sedap!

dan yang Haizi Gemok punya Nasi Goreng. Orang gemok makan nasi lah. Orang tak nak gemok malam makan mee hoon. [SOBS]

Lepas dinner ingat nak tukar duit. Cis! mahal gila. Better tukar kat Sunway Pyramid. Nyesal. Sudahnya sampai sekarang tak tukar-tukar. Haha. Macam mana nak pergi ini. Baju memang tak habis pack. Malam kang nak pergi jumpa Budak Hitam. Yay!

Sebelum I pergi Phuket I beli something yang 'baru'. Eksited!

Disebabkan gaji kan hari Isnin kan. Haha. I tak sabar nak beli and nak pakai kat Phuket. So, I beli dulu. Nanti gaji I cover balik. Haha. Masukkan lah gambar Haizi sekali. Sekali je tau! ;p

Haizi yang super gemok. Kenapa b senyum macam tu?


*update*

Kejap! I nak cerita fasal You Again lah!





Berbalik kita kepada topik asal. I tengok You Again lepas dinner. Then, masuk lambat coz pergi money changers tu lah! Hish! So, saya tak tengok dari mula pun. Yang penting dia story fasal Marni (Kristen Bell) kena buli masa sekolah then, pembuli tu akan jadi kakak ipar dia, Joanna. So, masing-masing tak nak mengaku kesilapan masing-masing. So, macam-macam lah Marni buat untuk buktikan yang memang Joanna buli dia. Tapi Joanna tu hot gila. seksi. Tapi macam terlalu tinggi pula. Haha. Apa pun Kristen Bell sangat comel.

Mak dia pun sama. Ada kawan tapi gaduh sebab tak puas hati. So, bila dah tua diaorang jumpa. Masing-masing nak cover. Ok lah movie ni. 3.5 star. Paling tak tahan part mak Marnia and Joanno sorak. Haha. Lawak. Yup. They all cheeleaders!

Masa sekolah dulu ada sorang budak yang tak suka gila dengan saya. Tak tahu kenapa. Nama dia Azura tak silap. Kenapa entah. Asal jumpa jeling. Asal jumpa jeling. Terkeluar biji mata baru tahu. Haha. Finally, masa 12 y.o saya dan dia jumpa di Shah Alam and OK macam biasa. Paham tak perasaan saya? vavi betul! Dulu kau jeling-jeling aku sekarang kau suka-suka dengan aku. So..bitchy!Ok. Emo. Sory. Hari Jumaat.

Tak apa. Dah dimaafkan. Hah. Macam tu lah You Again. Hehe.