After your 30th Birthday, you are officially closer to 40 than to 20. - Really?


Happy 29th birthday Sayang! Tajuk tu saja je. Haha. Btw, you tahun depan 30 lah kan? So, get ready okey. Haha.


Actually tak tahu lah nak cakap apa. Apa yang penting orang doakan semoga dipanjangkan usia, sentiasa dan dimurahkan rezeki, dikurniakan cahaya mata, mendapat isteri yang solehah, seksi, rajin masak dan cemerlang, gemilang serta (masa belajar tatabahasa dulu selepas penggunaan dan dilarang mengguna perkataan dan semula) terbilang. Selain itu orang doakan kejayaan b dalam apa yang b buat dalam hidup b. I always support you. :)

Hah! Lagi satu umur dah meningkat jangan pula nak marah-marah customer je. Orang dulu-dulu kata nanti makin tua kalau cepat marah. Nak? Tak nak kan? Hari tu orang dah nampak dah kedut-kedut kat mata b. Cane? So, control your amarah yer. You're not young anymore. Haha. I wish macam you dah nak tua gila kan? Haha. Ini je lah kesempatan yang orang ada tau. Haha. Gila keji. Haha.

Tak lupa juga orang doakan b semakin sihat dan sasa. ;P you are my man! Tak kisahlah you tak secomel Justin Bieber, tak sehandsome Josh Duhamel and tak semacho Gerard Butler you tetap comel, handsome and macho pada I. Hehe.

Hadiah tak ada tau. Tu I puji-pujian ini. Haha. Lagi satu kan, apakata kalau birthday je kita tak payah bagi-bagi hadiah. Macam hari ni, birthday you kan? Hari you lahirkan? You kasi I hadiah je lah. Haha. Blackberry 1 pliss...Haha. Okey tak? Okey kan? kan?


*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*



Tak lah tu!

Dah lah. Macam panjang je I bagi ucapan. Apa-apa pun Happy 29th birthday Sayang!



6 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

hepy bufday haizi...

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

selamat hari tua to MHMK! hehe.. semoga hepi2 selalu... ;P

mamamarissa said... [Reply to Comments]

happy belated birthday to haizi...eh! 30 belum tua la :P

mama_auni said... [Reply to Comments]

kat mane ko beli cuppies cake tuh..menarik arr

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni, Roxy and Mamamarissa : thanks u. bagi pihak yer..haha. Yay! Haizi going 30. Tapi dia tak mau..tak paham lah..

mama_auni : beli kat cupcake chic. memang sedap!!!

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

hepi bufday haizi.. semoga hidup trus diberkati bersama shin yg suka menyakat u nih..hehehe