Ayam Penyet Lagi!

Kita rasa Haizi ngidam lah! Dalam seminggu, 2,3 kali makan Ayam Penyet. Bahaya nieh!! Haizi! Haizi! are you okey? Haha.


Naik muak pula. Semalam hantar gambar kat Meru. Singgah dinner sama-sama. Ingat nak pergi Madam Kwan, Tesco Setia Alam tapi Umi nak makan juga ayam penyet. Menantu dengan mertua sama je. Haha. Layan je lah.

landmark Ayam Penyet AP adalah Mc Donalds Meru dengan Giants.
Tak lupa Klang Sentral.
Tak pun Wisma Dato' Sani.

Kak Nam sekejap. 2,3 bulan lepas kan pergi breakfast kat Tesco tiba-tiba jumpa Dato' Sani. Perggh..handsome tau jumpa live. Haha. Tapi nampak macam berusia sikit. Tapi okey lah kan. Dengan bodyguard dia kot. Kami saling memandang. Cewah! Lepas dia pandang dia terus sambung makan. Ceh!

So, semalam saya sampai Meru dalam 5.45pm. Hazab betul tunggu Kangah and Umi dan Adah datang. Apa lah lama sangat diaorang buat kat rumah. Sejengkal je rumah dengan Ayam Penyet. Hish!

Sementara tunggu 'princess-princess' datang.
Belek-belek gambar.
Macam-macam.
Budak-budak tak ada gigi. Haha.

Sesampai je terus masuk order-order segala. Seperti biasa memang ambil Ayam Penyet set je. Kali ini ada Umi ambil pecal lah. Umi suka sayur-sayur. Haha.

Kangah-straw-Adah

Pecal dia ada keropok?

Ayam Penyet. Garing. nomnomnom

tengok! tengok! muka tak bersalah kan datang lambat?

Borak-borak. Settle terus balik rumah. Sambung borak-borak. Haha. 9.30 baru balik Putrajaya. Haihs. Malas betul lah. Kenapa lah bukan hari Jumaat? Kenapa??! Kenapa??! Haih.

Actually bosan kan asik makan benda sama je. Nak masak pun ulang-ulang lauk tu. Kicap, Sambal, Kari. Ulang balik Kari, Sambal, Kicap! Haha. Okey. Tak ada kena mengena. Haha.



5 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

nak ayam penyetttt

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mintak Z!!! Zack...belanja ayam penyet...satu je..pelisss! ;p

farahfatihah said... [Reply to Comments]

wahhh ayam penyet lagi shin? huhuhu xleh jadi ni nak kena mkn gak ni huhu

dhiyaz86 a.k.a mardhiyyah said... [Reply to Comments]

nak komen yang part akhir yang tade kena mengena tu.

kita pun sama, bosan masak benda yg sama. huhu..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : haha. pergi kak farah..pergi jangan tak pergi..ketagih woo!

dhiyaz : kan? kalau lah aku ni tukang masak..haih! sebut je..teng! siap! hahaha