Balloon


Kejap je 2010. Lepas November, Disember pula. Disember calendar dah penuh dengan orang kahwin. November pun sama. Pack lah Disember. Erh. Mana satu ni? November ke Disember. Okey. I memang suka buat-buat busy. Entah. Suka. Haha. Boleh?

End of this month birthday my 'baby buffalo'. Haha. Siapa lah lagi kalau bukan si Haizi. Haha. Pening lah nak cari hadiah dia. Kalau tak ada hadiah boleh tak? I belanja makan ke. Tak pun you lah belanja makan. Pahala tau belanja isteri makan. lalalala~ Memang tiap tahun itu lah masalahnya. Haihs! Holiday? Dah..dah lah tu. Makin malas nak kerja bila asik holiday. Serius.

Jumaat ni cuti. Yay! Tak tahu nak buat apa. Weekend pula ada Konvo for Takis. Sigh. Macam acara wajib pula masuk dalam diari tahunan I. Haha. Sigh. Hari tu temankan Kangah cari balloon for Konvo Takis. Jenuh juga lah nak cari balloon yang cantik . Finally jumpa kat Kota Damansara. Masa Elmo sakit. ada hikmah juga tau! Pergh. Best gila. Kenapa lah besday party I dulu tak ada balloon lawa-lawa. Alih-alih balloon kedai Pak Ndak. Sigh. Sorga ok bagi budak kecil. Masa I pergi hari tu waktu Halloween so, banyak lah balloon labu, mask yang scary tu and macam-macam.

Dia boleh buat bentuk apa kita nak. Nak sewa gas ke apa ke semua ada. Kalau nak kelainan boleh lah pergi situ. Memang menarik. Baju princess? Baju Hantu? Sume ada? Banner pun ada. Semua boleh lah. Yang ready made pun ada. Siap boleh tempah and nak design macam mana. Kan best kalau I ada anak so, kita boleh lah pergi situ. Beli balloon!! Yay.

Some of picture masa I kat sana. Serius ini bukan promote or apa. Just sharing. Mana lah tahu nak pergi nak buat besday party ke? Nak kelainan ke. Serius menarik! Cakap je nak macam mana. she can do it babe!



Actually dia ada website. Resit pembelian dah buang. Tak dapat nak share yang itu. So, dia punya landmark adalah Giza Sunway, Kota Damansara. Area Khulafa or Khalifah. Round-round lah kat situ. Lagi satu belakang Nasi Lemak Antarangsa.



6 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

best nyer,...die kat Giza tu ker?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

yer Iza. area khulafa ke khalifah. tak ingat. hehe.

mama_auni said... [Reply to Comments]

ye ker...nti leh la survey utk bufday party..hehe

elna said... [Reply to Comments]

shinaz: besday haizi same date dengan Wardina tau..hehehehe..29hb kan

NURUL said... [Reply to Comments]

kota damansara tu area kat mana ye shinnaz

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : yesszaa! dia boleh buat..sediakan ongkos nya! hehe.

elna : ha ah! wahh! boleh celebrate sesame nieh..hehe

Nurul : Kota Damansara tu dekat Giza Sunway tu..ala..kat EON Bank...tak pun dekat Nasi Lemak Antarabangsa. Shop lot dekat dengan Giant. Tapi Giant dlm lagi kan? Ni sebelum Giant. Jumpa tak? ;p

p.s: sory. I memang tak bagus dalam bagi direction. haha.