Bun with Kaya & Butter, Bangi Kopitiam

Geram! I dah bagitahu nak keluar this morning. Then, Beliau kata kat my officer "Shinnaz mana..?" Hah? Geram! Geram! I dah minta permission hari Jumaat lagi! Hiarrgh!

Kan I pergi check up dengan pakar sakit puan pagi ini. Haih. Beliau lupa lah tu. Hish! Bangun pagi tadi mata I sebelah tak boleh buka. Penuh ta** mata. Ewww. Geli pulak. Haha. Terkejut and eksited. 1st time I sakit mata. Gatal ni!

I rasa I sakit mata sebab semalam masa kat Mc Donalds I masuk toilet ada orang tak kunci pintu so, I masuk and nampak lah. Haha. Tak..tak..tak...Doc kata ada infection. Serius. I pergi nak check lain. Terpaksa pula check mata sekali. Haha. Got mc for today. Esok tak okey lagi doc suruh datang lagi. Meyusahkan kan?

bun with kaya and butter- Bangi Kopitiam and hasil check up

As I wish, Roti Bun with Kaya and Butter, Bangi Kopitiam. Syedapp! Panas-panas lagi sedap kot. Haha. Tapau-ed for minum petang. Haha. Itu je update hari ini.



6 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

suke gak bun neh..naper xtapau utk aku..uwaaa

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : heh! mak yung nieh..hehehe..takpe..kalo ade kesempatan kita g sana sesame yer...panas-panas sedap kan? dah sejuk tak sedap..

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

harini kitorg makan byk..pas makan td ade kudap2an lg...hish! rosak diet!

mama_auni said... [Reply to Comments]

aah...dapnyer...baru 2 mgu lepas pi makan...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : nomnomnom...:)

ummiaqeef : wehh! takpe hari tu pose dah dpt pahala...nanti pose laig..okey?

p.s: weh..betul lah timbang kat rumah aku salah..ngehngeh! i dah check tadi...hehehe

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

nyumm nyummy...

shin, treatment tu wat kat putrajaya ,eh? eh, mcm nak tau detail plak.. PM akak nnti ek., story sket..

ada YM?

akak punya - faza2606