CELCOM suck!



Eee! Bengangnya dengan telephone ni!!!!! I change back to handphone lama. C3 tu nampak so comel then bila I tekan keypad dia sakit jari jemari. Keraih nak mam. Haha.

Tapi bila tukar ke telefon lagi satu tu tiba-tiba line tak ada. WTH. Ingatkan handphone lama tak boleh nak pakai. Rupanya tidak. Memang line Celcom lembap dan tak ada coverage. Apa lah Celcom ni. I duduk dekat town ok. Putrajaya tahu tak. You know Putrajaya? Haha. Grr.

Hangin tahu tak. Rasa sunyi tak ada msg setiap hari. Rupanya tak ada line. Ceh! Nak tukar lah. Tapi I sayang lah nak tukar lain. I guna Celcom since I remajew lagi. Haha. Apakah remajew guna 013? Gila ke'tua'an. Haha. Kena bahan je guna 013 zaman dulu tau. I suka tau! Nak hot guna Hotlink lah kan? Haha. Lagi hot kalau guna bersama Iphone. Huwaa..

Dah lah. Dari tadi jam lambat gila gerak. So slow lah today. Tak tahan nak makan. Layan bisekut comel. Alahai. nomnomnom.


Ha! Lagi satu malam ni I ada date. Nak tengok Rapunzel. Semoga I dapat tempuh jam dengan jayanya. Hehe. Jauh nun ke The Curve.





2 comments:

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

jumpa la malam ni kat the curve eh? ahkak nak tengok 2 alam...
la la ala lalalla..hahhaa

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Miss Geli : kak..tak jumpa pun kak! Nampak Abg Geli je..;p