ECO mini super cool

Ala..tak kisahlah pergi swasta ke kerajaan ke. Asal kita sihat dan selamat sudah kan? Semoga saya, awak dan awak dan semua orang memperolehi kesihatan yang baik. Amin...:)

La ni baru lepas lunch. Had a Nasi Goreng Ayam. Extra Telur Mata. Penderaan untuk diri sendiri. Makan banyak-banyak. Tapi tak sedap lah. Huhu. Lepas makan mata dah berat dah. So sleepy. Tak sabar nak balik rumah. Nak tidur kejap. Tak sabar nak tengok Ngangkung juga. Herm.

Ha! Hari tu ada order some cool stuff from Tupperware kat Isha, my officemate. I ada dah. Ada 2. Blue and Green. Tapi yang besar punya. Actually I berminat bila I nampak colour purple tapi kena beli 8 pulak baru dapat purple. -_-,

Tak apa lah. I dah dapat 4 yang mini comel pun dah cukup. Ala botol ni besar air mineral yang kecik tu. Tapi nak buat apa yer? Herm. Koleksi. Haha.

Cool kan?

Siap kau Shinnaz. Balik kang kena marah dengan Haizi. Haha. He so jeolous with me. I boleh shopping Tupperware. Haha.



6 comments:

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

kat opis ni ada satu kotak a4 barang tupperware kak mel xbawak balik lagi. takut big boss marah wooo.. tgh pikir cemana nak seludup masuk ni. ni dah bwk kereta, lupa lak nak bwk beg biru Ikea tu..adoilah.. ni nak order lagi. insyaAllah, last utk this year.. :p

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

nak yg pink! x pun green tu! tq shin..hahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. Hakim : last? okey orang percaya cakap Kak Mel. Nanti orang minta Isha bawak katalog banyak2..biar kasik rambang mata lagi!!! Ngehngeh..

ummiaqeef : okey. nah! ambil pelastik! :p

elna said... [Reply to Comments]

memang berbaloi2 shopping TUPPERWARE nie....suka suka suka.....kat umah EN MULOD bising bila stok penuh satu bilik...heheheh
*ini bukan i punya ini customer i yg punya tau.....so u kena support i....hehehhe

Ayu Amir said... [Reply to Comments]

banyak koleksi tupperware shinnaz??...hari2 leh tukar2 kn?..hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Elna : hahahah..lelaki mmg mcm tu kan..tapi kak elna members kan? lagi lah best!!! macam-macam ada...:;)

Ayu : tu ar..kenkadang penuh meja dengan botol2 nie..best kan?