Eyeliner or Pen?



I dont know what's wrong with me. Hari Jumaat tu memang kelam kabut. Dengan nak balik Melaka nya. Nak pack barang lagi. Tak menang tangan. Haha. Main sumbat-sumbat je.

Kalau balik kampung memang bag suka lebih dari 2,3. Even balik Klang pun. Haha. Memang perangai suka bawa semua barang kot. Elok-elok kasut bawa satu boleh jadi bawa 3,4. Last-last tak pakai pun. Haha.

Tengah siap-siap nak keluar letak make up sikit lah. Tak mahu lah nampak pale sangat. So, letak eyeliner. Tapi!!


Haha. I masukkan pen PILOT dalam make up bag. Haha. Sudahnya. Tiada eyeliner. Haha. Patut lah masa guna asal macam pegang something yang kurus dan susah gila nak pakai.

Kesengalan melanda on weekends. Haha.




4 comments:

.:Mrs. Engineer:. said... [Reply to Comments]

ha3...terpakai x pen pilot tu? :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs Engineer : hahahha..pakai lah..hahahahha....


p.s: Selamat Hari Raya Aidiladha ;)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

dah tue(read as tua)..hehehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : bwekk!