Happy Birthday Ieza!



Semalam cuti. Penat lah balik Konvo my moms. Serius. 150 kids? Damn. 150 types. Haha. Macam-macam ada. Yang pasti kelakar. Dan yang penting saya tak boleh jadi cikgu tadika. Haha. Tak mahu pun..;p

Bukan apa tak tahan lah nak layan kerenah diaorang. Lain lah anak sendiri. Haha. Nakal je I cubit. Anak orang of course lah tak boleh cubit. Lagi-lagi parents zaman sekarang. Haihs. Tak boleh kena sentuh sikit. Dulu masa I sekolah, cikgu cubit kasi tahu kat mak mesti mak buat bodoh. Takpun kita yang kena bodoh balik. Haha. Sian kan? Bagitahu atuk pun atuk tak boleh buat apa sebab memang dah tahu cucunya nakal gila. Ngadu je lah. Tapi Tak apa. Kalau anak I, I cubit je! Siap lah!. Haha. Kejam tak? Tapi tak apa lah..anak Haizi! Haha.

Sebut fasal anak. Rasanya nak buat check up semula lah. Tak tahan tengok orang lain semakin mengembung! Haihs! Its okey. Maybe rezeki saya tiada tahun ni. Who know? Nexy year? Maybe? Kan? Kan? Kan? Kan? Kan? pun rasanya...huwaaa...rasanya hati saya tak kuat lagi lah. -_-,

Jangan sedih-sedih sebab hari ini besday my friends, Ieza! Happy Birthday darlings! Nyanyi sikit lah. Lalalalalal~ Haha. I wish your happiness and joy in life ;) Once again, happy birthday! Yay.

Sebut fasal birthday juga ada banyak gila birthday orang-orang kesayangan bulan ini. Contohnya, birthday Haizi lah..WOW! FYI, belog ini untuk bulan November akan berkisar atau terselit cerita besday Haizi je. Haha. I nak bawa dia jumpa Lisa Surihani lah. Suprise tak you? Dia suka gila dengan Lisa Surihani. I pun suka. Pelat 'r', comel, cute-mute, and yang penting sweet gila!!

Happy Tuesday! Hari ini Ofis ku Sorga ku. Bos tak ada 4 hari. Yay!


12 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

sabar shin, berusahalah kita bersama2 utk mendapat baby yg comel2 mcm kita,kan? hehehe

insyaAllah, Allah Lebih Tahu bila masa terbaik utk kita dan pasangan mendapat cahaya mata..

chaiyok utk kita!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

thanks Kak Hana...;) Masih sabar menanti...go kak hana..go shinnaz! hehe

h a i z i said... [Reply to Comments]

Lisa Surihani msg dan email b...dia kata jumpa 28 Nov 2010 nanti.. :) yahoo...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

MHMK : Hellllloooooo!!!

mama_auni said... [Reply to Comments]

tengkiu dear shin..aku doakan ko dilimpahkan rezeki itu...sabar yek shin...luv u..ko doakan aku sentiasa cute, cun, muda n mama vogue k..hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : ur mostly welcome dear..;)love u too...amin...

..nOj.. said... [Reply to Comments]

go shinnaz! heheh dun wori. janji Allah tu pasti. masa je blum sampai... sabar ye.

btw, bole tak nk ckp i pun adore gile babeng kat si lisa surihani si cantek manis tu. comelllll rase nk picit2 je pipi dia. hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

noj : thanks noj...;) erh..nanti I dapat tangkap gambo dia I kasik kat u!! ngehngeh :p

Sharina said... [Reply to Comments]

shinnaz,

bln ni memang ramai yg sambut besday kan?...jgn lupa besday cikna juga 24hb ni...hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sharina : heheheheh..mmg betul2 ramai bulan Nov nie!!!

mamamarissa said... [Reply to Comments]

mesti boss shinnaz ada kat klcc kan?? samalah dgn boss kak jue...besttttttttttt :D

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarrisa : ha ah!!! best gila kan!!! bos! tambah lagi 1 hari...cukup seminggu! hehehe