I tengok DVD Workout then, instructor dia pun macam ada 'porch bag' dan kenapa title entry sangat panjang?



Kenapa title panjang? Haha. Ingat post status kat FB? Haha.

Ingat tak I ada cakap fasal DVD Workout? Ala..yang Nestle Fitnesse tu lah..Ingat tak? Refer sini.

Malam tadi baru berkesempatan nak tengok. Teruja. Haha. Tapi bukan teruja nak buat tapi teruja tengok dia aerobic tu. Haha. Melopong. Laju and zap..zap..zap...-_-' Macam tengok movie. Tengok je. Haha. Tak praktis langsung. Haha.

1..2..3...mula..1,2,3 mula lagi. Haha.

Kiri dulu yer..1..2...3...go!

okey..okey..tunduk pulak!

Ta-da!!! Dah habis. 30 mins je. Ke 20 mins. Macam itulah.

Seronok! Kalau buat tu tak payah lah joging kan? Intention bukanlah nak kurus gila-gila. Asal balance sudah. Haha. Tak best lah kalau tak balance. Heels tak boleh pakai. Erh..bukan! Boleh pakai tapi macam "Erh..kenapa kaki aku lebar???!" Haha. Tak mahu!

Okey cerita lain. Semalam sakit perut gila-gila sebab gelak fasal ni! Lawak gila ok!!! Ni Kak Mel punya fasal lah ni!! Hahaha. Nak try? Klik Yearbook Yourself.

macam rambut Gisele Bundchen kan? Haha. Haha.
Kenapa gelak 2x?

Scarynya jadi 50'an. Haha. Kena pulak tu muka dengan badan. Haha. Harap-harap saya tak main benda alah ini lagi. Leka. Haha. Lagi pula bos dah masuk. Sigh.




0 comments: