JJCM : Tony Roma's, Sunway Pyramid


I dont have enough money lah to buy a present for him. So, I belanja Haizi makan. Special treat for him. Special lah kot. For me lah. Macam dalam tivi tu. Haha. Wahahah.

I made a reservation at Tony Roma's a week before. Awal kan? Haha. Eksited. Haha. I and Marina, staff Tony Roma's plan nak buat dinner, and ada sedikit suprise for Haizi dengan cake and singing. Happy birthday to you, happy birthday to you..happy birthday..happy birhtday..happy birthday to youuuuu...!Lalalalala~ Yay.

Tapi tak jadi. I tukar untuk lunch. I rasa malu lah nak buat macam tu. Macam apa-apa entah. Ni nak makan ke nak nyanyi? Huh! Haha. So, simple gila our celebration. Erh! Haizi birthday celebration. Hehe. Marina gave us a best seat with a nice view. Menghadap Sunway Lagoon. Boleh? Then, I teringin nak pergi Sunway Lagoon. Haha. Agak terceruk lah. Btw, I tak suka lah tempat yang sunyi. Rasa macam..... apa aku nak cakap dengan dia ini? Kenapa senyap? Hah. I felt like lonely and so boring.



1st I beli cuppies cake. Haizi ikut saya. Grr. Tak suprise langsung and so shame bila orang cupcakes tu ingat I kena follow by stalker. Gila. He is my husband lah. He is going 30! Haha. Thats why I beli candle '30' for him. Haha. Spoiled lah Haizi nieh!!! Grr..

cuppies from Cupcake Chic!

So at Tony Roma's we had a Kickin' Shrimp for starter. nomnomnom.

shrimp and salad

Closed Up! Haha. Nak lagi!Nak lagi!

Bountiful Beef Ribs for me. Yummeh.
Side dish I ambil coslow and fries.
Yang penting..tender di dalam, garing di luar.
Macam mana nak masak tu? Haha. Sedap!


This one for Haizi, Ribeye with mashed and brocoli.
Yummeh juga! Haha.


Itu je celebrationnya. I tengok Haizi macam eksited and suka. ;) Tak lupa! Thanks to Kak Hanim yang suggest makan-makan ni. Thanks Kak Hanim! Haizi suka, kita pun suka.




3 comments:

Baby Tiger said... [Reply to Comments]

best kan tony roma's? :P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

bestt! kita dan haizi pasti datang lagi..heheheheh :)

Ayu Amir said... [Reply to Comments]

hehehe..Shinnaz romantik juga kan?..
Tony roma' s best!...tp makan kt MFM 'mahattan fish market] pun sedap juga!!~