kukikiskikiskakikakakku


Pagi tadi office ada buat ceramah kesedaran mengenai kanser. Malas nak pergi sebenarnya. Entah lah. Bab-bab kesihatan selalu macam lengahkan and tak ambil tahu. Ish. Takut pula. Bila usia meningkat ni rasa macam kena banyak ambil supplement, jaga kesihatan, makan sayur banyak-banyak, minum air masak and bersukan. Tapi tak buat pun. Haih. Apa lah nak jadi. Sigh-

Tak apa lah. Nak check lah nanti. Tak confident lah nak check breast sendiri. For the 1st tu kena ada orang guide. Haha. Tapi malu. Pap Smear? Siapa dah buat? My officer banyak kali suruh check tapi tak pergi. Takuttt..!

gift from MAKNA


Bos : Tak pergi ceramah ke?
Me : Kejap lagi kot.. *sengih*
Bos : Takper. Tak ada kanser tak payah pergi. Bhahahaha.
Me : Haha...

Boleh?

Sometime dia make some joke tapi I yang lambat nak tangkap. Haha. Abaikan saya yer sebab saya lebih tertarik nak cerita fasal cookies saya beli lunch tadi. Haha. Bukan Famous Amos ya! Ni nak buat sendiri. Haha.

Hari tu minta resepi cookies kat Ain and Sally. Fine. Siap emel resepi tapi tak buat-buat. Haha. I je makan cookies. Haizi tak makan. Malas lah nak buat kan. So decide beli je lah. Then pergi Carrefour jumpa instant cookies. Walla...senang lah kerja. Haha. Tinggal campur and bakar. Senang! Haha. Erh. Nanti kalau jadi kita tunjuk ya. Tak jadi tu paham-paham je lah. Haha.


To Sally and Ain resepi uolls I buat lain kali. Pasti cuba! Haha. Tadi lunch dengan Haizi. nomnomnom. Haizi request nasi ayam. Entah apa kena entah! Dah 2 hari request nasi ayam. Hish. "You ada apa-apa erh....?" Haha.

Tadi jumpa Miss Geli-geli. Cun wo! Slim and comel je. Kecik je. Tak silap hari tu jumpa kat hospital lain. Tapi spoil lah Haizi ni. Boleh jumpa ahkak geli-geli dia panggil "hi cik geli-geli..." Ish! Malu lah... nama dia Nora lah! Kan kan kan? Haha.

Kak Nora, sorry ya. Haizi lupa nama ahkak. -_-'





4 comments:

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

wah.. kak nowa, mintak sign puhlisss.. ahaks!!

*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

beria ia la aku marah kekawan aku panggil nama sebenar aku kat blog, kat sini siap dia pablish nama aku haa.....

patut pimpin tangan haizi tadi tuh..berpusing pusing dia nak "hai" kat ahkak geli...bukan ape, dikuatiri melanggar dinding kedai Habib tu je..

tak kisah pum nop panggil ahkak geli ke, ahkak geli geliman ke gelimat ke geli ari ari ke..blasah je la koram laki bini

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. Hakim : korang satu sekolah/U ke? T__T

miss geli : hahahahah...tak tahu lol..okey..okey..lepas ni panggil ahkak je. hahahaha..;p

h a i z i said... [Reply to Comments]

lawa..tue yg toleh dua kali.. hahaha..

1st jumpa terlepas pandang..
"niat dlm hati kalau jumpa nie, nak tegur lah..."
2nd jumpa... itu yang sapa/tegur tue...

*** belanja makan?? boley2...:)