Mystery


Sementara tunggu Haizi balik dari office. Update belog dulu. Haha. I nak pergi Sunway Pyramid. Lunch with him. Hadiah birthday. Haha. Hope he like it. ;)

Sebut hadiah birthday I ada 3 hadiah for this week. One for Wardina Iman, one for baby Kak Mas and 1 for my niece. Choopp! Hadiah kahwin my officemate je tak ada. Ahaaa...later lah.

Erm..korang ada tak tempat yang korang pantang jumpa or masuk. Tak kisah lah mana-mana. Rumah, mall and bla..bla..bla. I ada tau. 2,3 kali masuk mesti kena. Sampai Haizi kena kunci bilik tu. Haha. I akan allergy masuk bilik tu. Wierd kan? Bilik tu je. I ada 3 bilik and 1 bilik tu je yang I tak boleh masuk. Maybe habuk tapi habuk kan berterbangan everywhere. So, memang tak boleh masuk bilik tu. Haha. Pelik.Pelik. Bilik lain pun ada habuk juga tapi I boleh masuk. Haha. So many thing pelik kat dalam hidup I. Shock electric lah, allergy lah. Apa-apa lah.

bilik misteri yang diperkatakan. Haha.


Okey got to go. He is coming. Daa.




5 comments:

FARAH MILA said... [Reply to Comments]

Jangan kunci bilik atau tutup bilik kosonggg..nanti ada jeng jeng jeng...

FARAH MILA said... [Reply to Comments]

jangan kunci bilik atau tutop bilik kosong...nanti ada jeng jeng jeng.hahaha

Ayu Amir said... [Reply to Comments]

apa kata ubahsuai bilik tu...hehehe

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

seramnnye...hahahahaha!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Farah Mila : hahahah. bilik tu jadi bilik baju kak farah..kalau bukak nanti orang lain nampak lah baju-baju tuh..kita pun pernah dgr mak kita kata cenggitu..;)

Ayu : nggak boleh deh..rumah kuaters. tak boleh ubah suai...;P

ummiaqeef: cis!! kau gelakkan aku yer!!..:p