Nasi Lemak Sambal Melaka


Nak tahu tak semalam beria-ria kan cerita nak lari lah apa lah. Nak diet lah. Pagi tadi bawa buah untuk kudapan. Haha. Tak mo breakfast lah. So, buah dapat ditelan 2,3 je. Yang lain tak lalu.

Tetibe!!

Kak Mel Putih Gevu tanya dah breakfast belum. Apakah? Sebab semalam dia post gambar sambal satu kuali. Terliur. Tengah-tengah malam pulak tu. Haihs.

Then, pagi tadi Kak Mel kasi kat kita!!! Ba-bye buah! Haha.


Bukan apa. Bila dah rasa baru kita tahu. Memang sedap sambal Kak Mel! Boleh buka kedai makan! Thanks yer Kak Mel! Kasi nasi lemak kan? Muwaahh! Hehe.

MHMK! jangan jeles. ;p



9 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

shinaz gemuk balik lepas makan fitness..hahahah

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

aku tak makan fitnesse tu lagi yer...!hahahaha..cane nieh..huwaaa ;(

h a i z i said... [Reply to Comments]

syg : oit...jeles nie..
mel : mel yg baik hati dan budiman... saya nak juga? huauhahaua.. :p
iza : ala iza... dia xmkn pun dah tahu.. wakakak

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

hahaha.. akak pon ada masalh yg sama..asal nak diet je, msti ada org offer mkanan sedap.. eceh! alasan I jerk tu..keh keh..

ps: oit shin, anda bersalah buat akak nak gi beli nasik lemak plak ni..dendanya: SILA BELANJA AKAK SEKARANG..(=_=)

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

shinnaz - wah, camni boleh buka business online nasi lemak sambal melaka lah!!! hehehe~

haizi - wahhh, siap ada kata2 pujian. kalu gitu, next time haizi punya up sket ada ayam goreng skali.. amacam??? :p

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ala,bestnye nasi lemak! nanti bg i pulak ye..pasni bole la meniaga kat dpn blok kuarters..huhu

h a i z i said... [Reply to Comments]

mel : sambal lebih...ayam kasi ketuk dan potong... telur mata atas taruk.. (^_^)/

Mrs. Hakim said... [Reply to Comments]

umiaqeef - kau jangan aku dah bukak meja, kau tak beli plak ek...

haizi - tu diaaaaaaaa... amma!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Haizi : kipas baikkk punya nampak?? :p

p.s: kuwang ajar kan syg? b pun 2x5. gemok! gedempol! tak comel! takh andsome. semua kat u!!hahahha..puas hati aku!

Hana : ele. alasan je kak hana tuh..haha. meh kita belanjan. ikan bilis 2,3 ekor! ngehngeh ;p

ummiaqeef : hah! betul² serius sedap! ;)

haizi : overnya! i tak dpt ayam pun..so u tak payah ayam!

melina : see..see..sedap! manis² gitu! thanks kak mel!