Ngangkung


Fresh dari cinema. Cewah! I baru balik ni. Terus update. Haha.


Macam mana?

Okey lah. Lawak tu lawak lah juga tapi kenapa tak puas ha? Haha. I dont know why. Maybe penat kot. Tapi secara personal boleh lah. 3.5 star. Tak nak tengok 2,3 kali. Haha.

Actually Ngangkung ni fasal orang suka berjudi. Main nombor ekor. Tasnim, Azim and Wan nak kaya and hidup senang so, diaorang guna khidmat bomoh-bomoh nak dapat kan nombor. Semua sebab nak kaya dengan cepat dan hidup senang. Tak elok tau main nombor ekor. Salah disisi agama. Hehe. Dalam diaorang mendapatkan khidmat bomoh ni diaorang jumpa lah hantu.

Actually kan tak tahu lah apa motif hantu. Kalau jumpa bomoh memang jumpa hantu ke? Haha. Lagi satu kan ending cerita mesti nak selitkan David Teoh. Alahai..tahu lah filem dia kan. Haha. Not like. Haha.

So, Rapunzel : A Tangled Tale still number ONE pada saya!




5 comments:

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

dari tgk ngangkung baik tgk kum kum..huahahahaha.... baru lps tgk citer kum kum..citer hantu..kat tv..sereeemmmmmm....

.:Mrs. Engineer:. said... [Reply to Comments]

nk g tgk gk cite ni nextweek... :)

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

mesti citer lawak kan? hahaha..aku tgk iklan pun nmpk lawak..hahahaha..

NURUL said... [Reply to Comments]

dah lama tak tgk wayang. hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Filla : tu lah..terlepas pulak tengok Kum Kum...hehe..

Mrs. Engineer : selamat menonton..:)

ummiaqeef : lawak!! ramai jugak lah gelak...hahaha..

Nurul : Nurul tunggu DVD yer..:)