Ngobrol di Pagi Isenin!

Assalamualaikum..:)

Selamat hari Isnin. Boringkan? Haha. Nak buat macam mana. Suppose kita hapuskan hari Isnin. Haha. Bila dah hapus. Kita benci hari Selasa pula. Haha. Tak pernah puas! Grr..

Me? boring juga. Kerja merekod surat adalah sangat banyak. Kena habis hari ini juga. Last minit plan. Nak cuti hari raya haji juga. Haha. Plan awal tak mahu cuti sebab tak sampai 5 hari pun cuti. Konon lah..nak bawa ke tahun hadapan. Tiada gunanya sebab tahun hadapan cuti adalah sangat menyeronokkan.

Semalam I dapat juga cake plate. Finally. Kalau tak kepoh kat belog nak beli. Tak beli-beli juga. Haha. Lepas beli kat rumah terus buka and letak atas meja. Motif? Haha. Senang. Sesiapa nak datagn rumah sila bawa cake sendiri. I kasi pinjam cake plate je. Haha. Makan share-share lah. Haha. Bila beli cake plate tu dia kasi calendar 2011. Suka! Banyak cuti yang menyeronokkan! Haha.

Contoh seperti bulan Jan. Thaipussam on 2oth Jan (Khamis). So apa lagi! Haha. Keterlangsungan tu ambil lah cuti on 3rd Jan (Friday). Dah dapat banyak cuti kan? Bulan Feb pula cuti CNY. 1st Feb is Hari Wilayah, 2nd kerja and 3rd & 4th CNY! Apakah? Haruslah cuti kan 2nd Feb tu. Hehe. I plan nak adakan family vacation to Langkawi. Bestnya. Island hoping and snorkeling. Kali ini nak bawa Isha Demok! I eksited gila sampai beli-beli baju jalan-jalan for her. Cant wait!

Pagi tadi breakfast ni je! Tak sempat. Haihs.

Milo Sensasi Meletup
Milk Chocolate Chip M&S




6 comments:

mama_auni said... [Reply to Comments]

nk cuti plak dah raya neh..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahahha...selagi tak cuti tak tenteram hati ku ini! haha.

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

Shin, jgn marah arr..

sudah berada di penang sejak malam td di umah mentua..

siap shopping pagi ni ngan mak mentua..

hahahha.. akak ponteng smpai jumahat..harhar..

keji ke mcm ni? xkan? xkan?(=_=)

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

babe! bisekut tuh sedap!

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

babe! bisekut tu sedaappp~

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

wah..dah merancang cuti thn dpn nih..excellent!