Promo RM10


sticky mode. please scroll down for next entry ;)

Promo? Promo apa lah tu? Haha. Tak ada benda pun nak promo? Cantik tak? Kalau nak order sila pm me. shynaa08@gmail.com ;)

Serius sangat kemas dan cantik. It depends on yours. Nak buat frame saja or nak hantar gambar then minta frame kan or apa. Boleh. Sangat memuaskan hati. Jangan segan-segan, jangan silu-silu. Harga sangat berpatutan.

For A4 size, RM 10. Size lain-lain pun boleh. Just let me know ;) Frame boleh nak bentuk, rupa paras macam mana. Tapi I sekarang suka sangat dengan colour kayu. Why? Unik and antik. Tengok lagi, cantik kan?

nampak tak kekemasan di bucu-bucu bingkai gambar?
Tak nampak pendek umur!

Ini adalah gambar berbingkai emas. Nak?
Jangan segan-segan, jangan silu-silu.

Kasi kat saya gambar yang cantik-cantik untuk diabadikan dalam kenangan. Biar anak cucu tidak lupa. Kan? Biar. Wall penuh gambar yang cantik-cantik dan comel. Lagi-lagi gambar kahwin. Nak kena makan anai-anai? Tak nak kan?

pengsan- meleleh.


chick, chick, chick, chick and chick

yummeh-

Tapi antara frame dengan meatball..I pilih meatball. Heaven. Bila jatuh ke dalam mulut...erm...sorga. Nak lagi. Nak lagi. Cukup 15 ketul masuk mulut. Erh..erh..silap. Kira..kira..8 ketul saya, 7 ketul Haizi. Fair. Haha. Plus Chicken Wings yang tak mahu kalah. Ambil 5 piaces and 1 pinggan Salmon tak berapa nak telah oleh tekak. Dalam pinggan ada 2 ketul Salmon. Apakah? Grr. Tak suka. Tak suka.

Tapi bila ambil gambar meatball dan diletakkan di dalam frame yang super duper cantik dan KEMAS ( caps locks ditekankan kerana ianya sangat sangat sangat KEMAS) ianya menjadi gambar yang WOW! (terkejut) lalu berkata "Kat mana boleh beli gambar ini??.." Serius! Meatball and frame tidak dapat dipisahkan dengan saya. Lagi pula ada photographer sendiri yang tidak bergaji. Feel great. Alhamdulillah.


Last sekali. Jangan segan and silu. Frame amat KEMAS dan cantik. Sekali lagi diingatkan. Ianya sangat KEMAS dan harganya yang sangat berpatutan.




6 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

ko buat bisnes frame pulak ke? hahaha..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

family bisnes lol...hehe

Farra said... [Reply to Comments]

Hello sayang, sedang elok la konvo aku nak dekat nih. Aku nak order satu frame utk gambar grad aku besar punya. Nanti aku send pic kat kau ye :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Farra : no problemo darling! ko dekat je kan? by hand aku hantar..ngehngehngeh...

farahfatihah said... [Reply to Comments]

apa?? nak jumpa lisa??? kat mana? kat mana? nak ikuttt!!

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

hehe...ramainye lahir bulan nov.. *ehem ehem*