Routine



Nak tahu tak rutin hari Selasa saya apa? Wajib buka! Haha.

Buka website GSC. Haha. Gelabah. Itu pun nak kasi tahu. Haha. sharing is caring kan? Tak nak share sudah lah! I dont know habit or memang I terkenan perangai Haizi dulu. Dulu tak suka tengok wayang. Bukan tak suka. Kalau movie boombastic gila baru tengok. Contoh K3G! Haha. Sumpah lawak tengok Hindustan kat cinema sambil nangis-nangis. Sekarang dah tak malu. Siap tengok My Name is Khan lagi. Sedih tau cerita ni. [SOBS]

Selalu saya buka GSC sebab dekat dan hampir dengan kediaman. TGV agak jauh dan tak prefer sebab seat macam tak best. GSC pun ada juga yang tak best. Tapi Alamanda best sangat. Toilet pun bersih. I suka GSC, Alamanda. Hehe.

Tak kisah lah orang kata kaki movie ke apa ke. Haizi yang ajar tengok wayang. Asal ada cerita best je mesti nak tengok. So far, cerita yang okey lah. Yang tak okey tu kalau saya tengok it might be something wrong lah. Haha. Maybe saya bosan ke apa ke, tak ada kerja ke and apa-apa je lah!

Selalu movie baru akan release pada Khamis atau Jumaat. Kalau dah tak sabar sangat mesti dia keluar hari Rabu malam. Midnight. Lagi satu kalau nak check movie kan? Dia kena 3 hari sebelum. Misal kata nak tengok movie hari Khamis ini kan? So, hari Selasa baru dapat tahu movie tu keluar ke tak? Paham tak? Tadi check-check GSC and I tengok bukan setakat hari Khamis ni je sampai ke Khamis depan ok. Nak tahu juga cerita apa yang best gila. Macam release Transfomers 3 je! Tengok-tengok cerita ini lah.



Megamind? Cerita apa ini?

Tak tengok iklan pun? Haha. Selalu kan cerita besar-besar kan iklan tak ingat. Kat tivi, poster, radio, Nuffnang lah, apa lah. Ni takde iklan pun ke saya yang tak tengok.

Serius lah. Cerita kartun memang tak minat. Tapi ada Brad Pitt? Macam mana ni? Maybe lah best sebab dia dah keluarkan movie ni awal-awal lagi kan? At the same time, Estet pun akan release on this Thursday.




4 comments:

farahfatihah said... [Reply to Comments]

tgk iklan citer ni mcm best!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

kak farah!! ada iklan erk? haha. nape kita tak tahu!! sob..sob..sob

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

kau tgk channel canggih2 mane nak tau..haha..slalu kuar iklan kat tv3 la..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahha..dah tengok dah semalam. kartun yang membosankan. sigh.