Show Your ♥


Besday Haizi end of this month. So, sempena bulan dia lahir mari tunjukkan kasih sayang dan cinta kepada beliau. Haha. Serius. Dia tak suka kan aiskrim. Tapi dia suka batang aiskrim. Tahu kan? Ala..yang rangup tu. Macam wafel tu..tahu kan?


So, masing-masing berlumba-lumba nakkan itu. Siapa nak makan ice cream? Sudahnya cinta tak kesampaian lah tu. Haha.

Selalu kalau nak interpret our love dengan flowers, present and bla..bla..bla. Unik juga kasik ice cream. Everybody like it! Sweets. Semanis cintanya. ;)

Hari tu tengok Cinta Kirana. Sweetnya Galang letak ice cream and flowers depan pintu rumah dia. See. See. The way he interpret his love tu macam...oowhh..owhhh..so romantic LOL!

Then, hari ini I nak tunjuk rasa sayang, cinta dan kasih I beli banyak-banyak untuk orang yang I sayang. Yay.

Kalau beli banyak kan pelis simpan dia punya penutup cover then you all boleh join Peraduan Makan & Menang.


Menarik tau!! Haha. Banyak hadiah. I nak join lah. Jom lah!! Jom lah..jom lahhh!!


For more info click here,
CornettoLove




0 comments: