Suami ku, harijadi kau tiada hadiah.


Pheww..pagi tadi so busy. Tak lah busy. Tapi tak ada di meja sendiri. Hehe. So, sleepy rite now. Baru lunch. Had a Ikan Bakar with Kuah Asam and Telur Asin. Asin or masin? NVM.

Hari ni just lepaking at office. Perut cramp. My ex-coursemate nak buat mini gathering hari ini. Tapi tak dapat join. Ada meeting and event bahagian. So sorry. Nak juga jumpa diaorang ini. Yer lah dah berapa tahun dah tak jumpa. Tapi segan pun ada sebab...huwaa..tak kurus.;-( Haha.

So, many things nak buat this weekend. I like to plan to make a plan. Macam mana? Haha.

1) Disebabkan birthday Haizi 29th Nov hari Isnin I decide celebrate on weekend. Haha. Aci tak? Sebab kenapa tak nak celebrate on Monday? Pagi tu I ada check up. I plan nak makan roti sedap dekat Bangi Kopitiam. So, macam unfair pagi yang indah sempena hari jadi Haizi I tak prepare apa-apa selain angkut him to Bangi Kopitiam. Haha. Lagipun I kerja and Haizi also have a meeting so memang tak dapat nak spend masa sama-sama. He said lah. Tapi okey juga sebab masa birthday I dia tak cuti lah. Haha. Adil. So, bila nak celebrate? Haha. Esok dan Ahad. I tak balik rumah my mom. I spend 2 days for him. Okey tak? Main masak-masak. Bake a cake? Wallah..;p

2) Nak tengok Rapunzle lagi. Yay! Haha. Kali ini I plan nak bawa my sisters and niece. Tapi dia tak suka tengok kartun. Tak paham lah. Masa I too busy siapkan dia and macam-macam, I kasi dia layan youtube tengok kartun. Dia tak nak tengok pun. Apa lah. Last-last Mak Su yang layan. Haha. Mak Su? Siapakah? Haha.

3) On Sunday, me and Haizi invited by Kak Elna to coming Wardina Party Birthday. Yay. Suka. Suka. Tapi macam segan pula tak ada anak nak di bawa. Haha. Its ok. Its ok. I bring my self lah. Haha. On Sunday tu juga banyak kenduri orang kahwin. Cant remember berapa hadiah kena beli. Haha. Later lah.

4) Morning 29th Nov 2010, Monday. I dont have nothing to do kan? Padahal ni birthday Haizi. Haha.

Okey. This entry is a boring entry. Try to full fill my time to 2.45 pm. So, saya ambil masa 10 mins to draft this entry. Now, ta-da. Boring. Sigh.Kenyang.

Hey! try to watch it.



Siapa punya?

Happy weekend darlings!




5 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

baju ape tu? hahaha

NURUL said... [Reply to Comments]

hepi besday kat suami ye. wahhh tgk wyg lagi ke. bestnya nak ikut. hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : kau nampak tak? baju tu susah gila nak pakai ada berlapis2 butang baju dia..haha

Nurul : thanks Nurul. Nanti kita sampai pesean yer..hah lah..best tau rapunzel tuh..!! jom..jom..

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

adoi,payah la cenggini..lame kau kena tunggu nanti..hahahahaha...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef: lama mende..hahah..roxy ngokngek! ;p