Sweet November ;)


Jalan-jalan pergi Alamanda tadi. Nak cari banyak hadiah. Hadiah harijadi sudah tentunya. So many people lah besday bulan Nov. Orang kahwin jangan cakap lah. Haha. Kena cari lagi hadiah ni. Tak habis lagi. Tunggu Haizi. Esok, esok, esok. Bila dah esok terus lupa dan tak sempat.

Kalau korang kan datang rumah orang kahwin. Bagi hadiah or cash money? Ke dua-dua? Ada kan? Mana korang prefer? ;)

Tak apa. Malam karang saya balik Melaka so esok bolehla teruskan misi pencarian hadiah lagi. Nak beli some clothes for event end of this month. InsyaALLAH n
ak pergi Melaka Town. Entah. I suka gila shopping kat Melaka. Ada je size. Benda sepatunya tak ada size pun boleh ada size. Macam mana? Haha.

from MPH

Pergi Toy City pun tak dapat hadiah. Tema hadiah kali ini adalah bera
saskan pendidikan. Cewah! Haha. I selalu bagi hadiah permainan kat anak buah saya. Budak biasalah kan. Dah jemu campak je mana-mana. Kecik hati Mak Long tau tak! Kutip balik! Grr.

Kali ni saya nak kasi benda ada sikit-sikit pelajaran. Kalau bab-bab membaca ke, belajar ke diaorang ni tak minat sangat. So, kalau tak suka maknanya strategi dah menjadi. Haha. Tahun depan mesti tak minta hadiah sebab takut I bagi macam tu lagi kan? Haha. Best nya! Sorga.

Lunch : Kenny Rogers, Alamanda.
Ieza belanja. Thanks darlings!

Dinner : Foodcourt Presint 9, Putrajaya

Happy weekend darlings! XOXO!




4 comments:

shafinaz ahmad rasid said... [Reply to Comments]

aku punya origami beli tak?

Uncle Lee said... [Reply to Comments]

Hi Shinnaz, I love that Kenny Roger's lunch. Looks real good too.
By the way, you have a beautiful name.
Have a pleasant weekend and keep a song in your heart, Lee.

NURUL said... [Reply to Comments]

shinnaz, yg style amik gmbr dlm studio black white tu mcm ala2 gmbr nurul masa maternity tu ke? cuba tgk entri nurul yg lama2. kalu kat studio kena tnya adik nurul dulu. dia mmg boleh buat dan byk kali amik gmbr model studio mcm tu. tp studio bkn area sini.

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

shafinaz : origami? ala..dah buat lapik siang ikan..sekian terima kasih :)

Uncle Lee : Hi Uncle Lee. Nice to know u! ;) thank ur compliment :)

Nurul : yesss..yang itu lah kita nak nurul...bape erk? jauh tu kat mana? wah..byk tanya pulak! hehe