Tumbler

Assalamualaikum and good morning everyone. Wish you have a great day today! (hug and kisses 3 times) Heh. Selalu buat macam ini kan? Kalau dah lama tak jumpa. Greeting, say hi! and terus hug tak pun kiss. Mesti 3 kali? Kenapa ya?

Me : kenapa kita kena cium 3 kali?
MHMK :
kenapa? Lebih 3 kali kan sehari? - awkward -_-'
Me :
No lah..I mean when the girls meet each others mesti nak hug and kiss 3 kali? Kenapa ha?
MHMK :
dont know..I selalu buat lebih 3 kali!

Malas nak layan. Someone boleh explain tak? Hehe.

Hari tu masa saya pergi Phuket. I lalu area Patong Beach I jumpa Starbucks. Owh. I masuk I terus terjah tumbler area. Hehe. Mesti cari. I mean mana yang ada Starbucks lah. Sekarang ketagih kumpul benda ini. Ada juga yang lain. Tak kisah lah brand apa. Asalkan something yang boleh membuktikan I pernah ada kat situ. Yes. I pernah pergi Phuket. So, I beli untuk hiburkan diri I sendiri. Haha. Tak dapat kang merajuk. Beli je lah. Buah tangan from Phuket untuk saya lah. Haha.

TA-DA.

Suka gila sebab colour purple. Owh! I'm addicted to Purple.

Dulu suka kumpul setem. Kejadah lah kan sekarang nak kumpul setem. Lain lah setem from oversea ke. Setakat Kedah mari malas lah! Haha. Masa fly pun ingat lah nak beli tumbler from Air Asia. No stock? Hish. Buang je lah katalog tu. Tertipu. Grr...

Some of tumbler.


HSM pun ada. Haha. That one I beli masa tengok HSM3 di TGV. Haha. Ada Clash of Titan and bla. bla. bla. Ada juga I beli tumbler baby. I tak tahu kenapa I beli. Macam thermos je. Haha. Latest I beli tumbler macam corak batik. For me lawa and nice. Masa beli dengan Roxy. Dia pun diam maknanya lawa lah kan Roxy kan? Then bawa balik Haizi kata "tak lawa pun..." and dia bebel. Owh! Pelis. Dia memang tak sebulu dengan I. I suka tu, dia suka lain. Haih. Apapun I punya taste lagi better dari dia. Haha.

B marah orang tak? Haha. Kan? Kan? I've a good taste kan? Ngaku cepat!! ;p

Before this kalau nak buat kenangan I suka collect fridge magnet. Senang. Small and cute. Tapi macam dah penuh pula peti ais I. Haha. Tapi I beli juga.

TA-DA. Tak muat kan?



5 comments:

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

suka gak kat tumbler yg mcm2 corak .. takpe, sok dh ada anak leh bagi sorang satu bawa bekal ye anak2..hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahhahaha..kan? kdg2 cute sangat. mcm2 corak! kalau ikut tumbler dah ada 10. so kena proses kuakan anak 10 lah..hehe.. :p

farahfatihah said... [Reply to Comments]

kena beli peti ais yg besar lagi la shinaz huhu

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

bole dijadikan hobi tu..aku xde kumpul ape2 kecuali pencedok susu aqeef,sbb bole redeem susu..hahahaha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

farahfatihah : makcik kita pun suoh beli yang lagi besar..sian kan? tak muat. tapi dlm takde isi apa pun. haha. nanti kak farah kahwin dpt peti ais tu pas ar kat kita. haha. kita tukar. ;p

ummiaqeef : sudu? mana ko dpt sudu? weh! aku beli honey star dpt sudu cute. tak tahu nak kasik sape. comel kaler biru!