What Goes Around Comes Around

malam tadi lepas sampai dari Meru terus kemas rumah. 1st kemas bilik utama. Habuk jangan cakap lah. Boleh buat baju bulu-bulu. Haha. Bila dah bertukar katil ni tidur pun mula lah tak lena. Berubah tempat. Mengada betul. Memang tau kalau dah biasa kat situ tetiba kena ubah kan rasa tak selesa dan tak lena. Tapi kalau tidur kat hotel I buat-buat selesa je. Haha.

Sudahnya tidur-tidur ayam. Mimpi bagai. Panas betul lah malam tadi. Tapi hujan. Ke tak hujan? Okey. Pening. Scary wo mimpi malam tadi. Ala..mimpi kan mainan syaitan. Haha. Mainan pun tetaplah nak ambil kira. Haha.

Malam tadi kan mimpi Haizi ada affair dengan seorang blogger. Tettt! Haha. Scary betul mimpi macam tuh. Haha. Sadis. NVM, kau lelaki tak handsome pun kau nak juga kan? Okey. Yang ini bukan mimpi blogger, Haizi dan saya. Haha. Ni cerita lain.

Kita kan perempuan. Tak ada siapa nak share kasih sayang kan? I tak paham lah orang yang suka rampas laki orang ni. Memang lah pada dia tak rampas. Tapi dia dah kahwin dengan laki orang tu macam mana? Untung tak bercerai. Kalau becerai macam mana? Sian tahu tak? How can lah dia share kan? Lelaki pun satu. Sebelum nak berkawan dengan anak dara orang pikir lah 1000x kan nak kawan ke tak. Cinta itu buta? Puiih! Ko lah yang buta sebenarnya. Hish. Geramnya!!!!!!

Memang lah orang kata jodoh tu semua kerja Tuhan. Tapi kita boleh perbaiki kan? Bukan lah nak ceramah or apa. Tapi rasa macam vavinya! Saya pun tak pernah melalui semua tu. Semoga dijauhkan. Amin.

Apapun. Geram kepada si polan dan si polan. What you give you get back! Tunggu lah.

me and Haizi with Jana Demok!





10 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

emosi pulak!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

emosi kak K...! hahahah

Anonymous said... [Reply to Comments]
This comment has been removed by a blog administrator.
*Miss Geli^ said... [Reply to Comments]

erm...arrr...adeh...

"kak" shin da tau ke dik nowa ada affair ngan abang Hayzi?

kahkahkahka

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

*Miss Geli* : tettt...kan dah kantoi! hahahaha..:p takkan lah ahkak...silap! silap!

..nOj.. said... [Reply to Comments]

aiseh. sensitip betul la dgr cite kayu kayu tiga ni. rase nk angkat senjata je. hehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Noj : haha. kan? geram je sebab kita sesame perempuan kot..tu memahami..:)

mamamarissa said... [Reply to Comments]

eh! siapa dlm gambar tue...kurusnya...lariiiiiiiii!!!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mamamarissa : hahahah..tu google..tetibe kua gambo tu kak jue..hahahahah :p

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

takmo! takmo!

huuu...