2011 coming ;)


Wahh! Kejap je kan 2010?? Lagi 29 hari nak 2011! Yay!

Azam apa erh tahun depan? Haha. For me, takut nak beria-ia azam tapi kemudian hari takut tak terbuat. Just go with the flow je lah. Haha. Teruknya tak ada azam. Haha. Its ok. (angkat kening). Tak mahu azam tapi sekarang tengah buat list for 2011. Haha.

Mungkin saya nak..nak..naikkan tahap saya ke satu tahap yang lebih maju dan up sikit dari 2010. Contoh....erm..erm...ni contoh ya. Kalau bab shopping sekarang ini guna bedak Johnson-Johnson je kan. So 2011, I nak guna Dior ke Shu Uemura ke. Boleh? Haha. Peningkatan ok. Haha. Tak..tak..ni memain je. Kalau nak macam ini kena kumpul duit sendiri. Kalau belas ihsan mohon jasa baik Haizi sayang comel dan gebu. Haha.

Kalau dari kerja. Memang tak boleh nak up lah kan. Tak..tak..tak..boleh lah! Pertingkatkan prestasi kerja. Nak kerja lebih rajin dan tak nak malas-malas.Macam poyo je. Haha. Kalau dalam hubungan suami isteri nak...nak....nak...lebih memanjakan suami dari diri sendiri dan..haha..okey..okey..serius..nak menjaga hubungan suami isteri dan meningkatkan usaha untuk membentuk sebuah keluarga yang aman, bahagia dan ceria. Okey?

Ikut tak ikut tak tahu lah. Tapi seperti saya cakap. Go with the flow. Kita merancang Tuhan menentukan :) Azam korang apa? Mesti best kan? ;)



4 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

x der azam lagi... blom list kan!! teruk kan ai!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

maknanya..u ngn i same lah..hahahah ;) sempat lagi..hehe. yang penting azam kita tahun depan nak pergi Perhentian, Bali, Krabi-Phuket, Bandung..Haha..banyak gilos. tercapai ke ni..Amin..:)

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

azam tu x payah tggu awal tahun... tiap2 bulan ada azam percutian.. muahhahahahahahah bankrup laa z ngn haizi...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : hahahah..takpe..laki kita..haha..kita merancang tuhan menentukan..