Amarah oleh Haizi. Confirm!


Pagi tadi belajar macam mana nak mengelaskan surat. Haha. Pergi department orang lain. Ingatkan balik angkut fail rupanya I balik angkut benda alah ini. Sorga. Sedap nak mam. Haihs. Geram!

Hari ni kita, Roxy and Ieza tak ada transport. Pagi tadi tumpang Haizi pergi kerja. Makanya lunch tak tahu nak pergi mana. Bosan lah kan duduk ofis, so plan dengan diaorang pergi Alamanda. Gigih tau nak jalan. Nak panggil teksi. Tak sempat call teksi, bos Ieza offer. Makanya sesama lah kami dengan bos Ieza ke Alamanda. Haha. Segan lah. *blushing*

Bosang. Jalan-jalan. Makan-makan. On the way pergi lunch lalu kedai bag. Pitam. Haha. Kenapa kalau kita ada duit, ada je benda tak berkenan. Tapi kalau tak ada duit. Wah..! Wah!!! macam banyak duit je nak beli. Haha.

Tak beli apa pun. Teman Roxy je. Haha.

-








-








-









-








-









-









-








-








-

mahu tak beli.
kena hasut ni.
haha




5 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

cis..teman aku? aku yg teman kau dan terjebak tau... :(

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

babe u bli apa weh?? nk tgk isi!!! gila penyebok!

cacah said... [Reply to Comments]

oh. hahaha... btw, tengs dear for innai.. :D

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : hahahha ;p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

sallyza : ahahhaha..ala..beg kecik je weh. malas nak bwk purse. sng! masuk je sume dlm beg tu. lagi pulak tengah sale.;p

cacah : ur mostly welcome :)