Ayah Elmo, Mak Elmo & Elmo

Dah lama kat Meru kan malas lah nak balik Putrajaya. Kenapa lah tak ade cuti lagi? Bestnya kalau cuti lagi esok. Haihs.

Sepanjang 5D4N di Meru, Si Rambut Gulung di bawah jagaan saya. Panjang lah nama dia tu. Panggil SRG je lah. Haha. Sian kau Isha. ;)

Banyak aktiviti dibuat termasuk Konvo Opah. Nanti saya cerita satu per satu. Agak boring lah kan SRG duduk dirumah. Missed her ibu kot. Main sorang-sorang. Lagi satu fav dia main guitar. Perggh. Haha. Kesian. I main dengan dia sekali. My sis kata I gila main dengan SRG. Damn! I cuba memahami apa yang dia rasa ok. Haha. I think thumbdrive sesuai jadi botol susu memandangkan mulut Elmo tak muat nak masuk botol susu SRG. Haha.

Cute kan Ayah Elmo, Mak Elmo and Elmo
Happy family :)

Mak Long tidur kan Elmo, SRG tidur kan Mak Elmo.
So sweet lah Mak Long kan? Dapat Elmo.

Cubaan menyusukan Elmo. Haha.
Muka Kak Nam sangat!

Nanti 2weeks tak dapat jumpa SRG. Dia ada family holiday. Haih! I miss her already. Balik tadi nak ikut balik. :'(

Tak mahu sedih. Esok nak pergi kerja. Kerja menimbun. So, many things nak buat. Dont forget beli EH!. Ada Misz Nina. ;)



5 comments:

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

selamat kembali ke opis! lama gila u cuti.... bayk perkara i nk sembangkan.. huwaaaaaaaaaaa

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

haha..baju jd selimut ek?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Sally : wahh! wahh! i miss u ♥!

ummiaqeef : anak buah aku ni akal nyer panjang. nanti kalau tak jadi kan dia jeling aku sambil kata.."ish.." malaeh aku nak layan! haha

Shafinaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

elmo mcm xde persaan kan, sepnjang masa senyum lebar, isap susu pon sama je. Tapi yang penting elmo cute dari SRG kan?? :p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Shafinaz : E! benda tu hidup malam2 kang baru ko tau! dia dok mumbling sebelah kau! kau ingat kan adah..rupanya elmo! siap main gitar. nak?

SRG paling the comel ever walaupun..10 bdk hitam! hahahahah..astagfirullah..-_-'