Ayam Penyet Lagi & Lagi.


Hi..hi..hi....

Selamat malam semua. Kita berjumpa sekali lagi hari ini. Nada suara agak ceria tika ini. Hehe. Nak cerita ke tak nak. Nak ke tak nak. Haihs.

Btw, I dah makan Keli Penyet. Thanks to Kak Mel tunjuk jalan. Hehe. ;) Lele Penyet sangat lah best makan panas-panas. I tak tahu pun makan. My cousin ajar. Sekali rasa. Mak haihs. Sedap gila. Tapi kalau pandai goreng and basuh mesti tak hanyir. Semalam tu. I nak makan Lele Penyet, tapi dia kasi Empal Penyet. Macam mana? My fault. Tick kat Empal walhal dalam kepala otak ini nak Lele Penyet. Haihs.


Ee...berapa hari lagi je nak 2011 kan? Apa lah azam baru I tahun ini? Haha. Esok ada course. Haihs. Boringlah. Buat lah kat luar kan? Ni course dalam office je? Tak best lah. Haha. Bukan lah merungut tapi alang-alang. Haha. Makanan memang tip top. Haha. Minum pagi, Lunch, Minum petang. Sebaik lah tak sampai malam. Haha.

Apa je lah yang I bebel malam-malam kan? So boring tonight. Hujan dari petang tadi. Night-night everyone. :)


I dah dapat. Hehe. Suka sangat. Memang betul phone I rosak. Ada yang tak percaya. Haha. Mana ada I saja rosakkan. Memang dia rosak ok. Haha. ;p




8 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

pergh....mantop! white colour lg..congrate!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : hahahah..non ado mantop nyer..sweet kan kaler putih..cewah! haha.

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

huwaaaa.. mak suke.. ayam penyet, keli penyet lom try.. tp keli kesukaan laki hamba...tp paling mak suke BB eh WhiteBerry.. auwww ngancam! PIN? hahaha..

mama_auni said... [Reply to Comments]

wah dah dapat..i target i phone plak..xmo BB dah..kiki

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

yeayyyy dah daappaatt.. pin num darlings???

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Filla : u kena try oke! Sedap gila. sebab panas-panas kan? mmg best! Whiteberry? I like. haha..tapi malangnya tak boleh guna setakat ini..line tak boleh activate lagi sebab line tengah upgrade. huwaa...

mama_auni : hahahha..yesszaaa..whiteberry..beli jgn tak beli. Iphone canggih bebeno. tak reti guna. weh! rugi ah bb kau tak amik pakej. so many things yang best..hehe.

jana cun! said... [Reply to Comments]

giler r mkck, xtnjk pn aritue??

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

jana : nak tunjuk mende..takde pun bendanya time tuh..hahaha