Borak Kosong


Hi!!!! Evening everyone.

Now, I'm on my way back to my home sweet home. Jam gila! Stuck di @edas- Linggi ke Seremban. Haihs. Weekend ni masak apa? Me? Lauk orang kenduri. Bhahaha. Haizi beli tulang selangka. Korang tahu tak tulang selangka tu yang mana. Sejak kahhwin barulah saya tahu kalau nak buat soup tulang which part of body yang best gila. So far tulang selangka is the best! Lagi pula kat Masjid Tanah boleh dapat tulang selangka yang fresh!!!! ;)

Kat Putrajaya tak freshh! Pernah beli sekali bila dah masak rasa tulang tu lama and mahal pula. Ala..dok cerita soup tulang tapi sempat ke nak buat. Haha. Seremban pun tak lopeh! Haha.

Malam ni bola kan? Go Tiger!! ;p

*update.

Finally had a dinner at 9.40pm. Sigh. Penat tapi puas hati. Hehe.


Soup 3-0. Haha.

p/s : korang masak soup macam mana? Share sikit!


4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

sedapnye sup tulang...i like!

NURUL said... [Reply to Comments]

nurul tak bekpes pagi ni tgk gmbr tiba2 lapo. hehe

mamamarissa said... [Reply to Comments]

rebus tulang sampai empuk...then, masuk rencah sup tulang adabi...bila nak makan, masukkan daun sup & bawang goreng...siap utk dimakan :)

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : sedap! ni tulang muda punyer..kejap je!

Nurul : haih! kita pun tengah lapor skg..;(

mamamarissa : cara kak jue berunsur kesihatan..good!! :)

bawang and bwh putih? tak payah letak lah erh? thanks u! XOXO!