Chili's


Eee..! Hari ni ada course. Dalam dok dengar orang bagi taklimat dok terfikir 'bestnya dapat Keli Penyet. Haihs. Tambah pula Air Lemonade' nomnomnom. Balik kang nak cari lah. Kat mana boleh dapat? Keli Penyet AP's adn Lemonade Pappa Rich. Jauh lah. Pappa Rich Cyber. Keli Penyet AP's kat Shah Alam. Tak sehaluan gitu.

So, many people tanya fasal photoshoot hari tu. Actually I tengok sorang blogger ni ambil kat situ and I pun macam bestnya. Bila cari-cari, call-call, Haizi pun ON. I set date and ambil gambar. Suppose I dengan Haizi. Tapi gila apa. Macam boring je dua orang ambil gambar. Haha. So, I angkut lah my sister and
SRG. Dia pun suka bergambar. Bukan suka 18x suka. Siap peace, sexy and apa-apa pose pun boleh. Malangnya. Haihs. Sampai sana dok lah berkepit dengan Mak Ngah. Tak tahu kenapa. Dia takut. Lagi-lagi cameraman super comel dan manja. Isha..Isha.. Pening. Hah! Kalau nak photoshoot macam itu juga boleh call, WOW Studio, 03-5569 7886.

Lepas photoshoot kita makan pula. Yay!


Loaded Mashed Potatoes
Skillet Queso
Mushroom Swiss

BBQ Beef Ribs

Molten Chocolate Cake



3 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

nom..nom..nom aje..hahahaha

s a l l y z a . s a i d said... [Reply to Comments]

sungguh lah teruja dgn mashed potato n mushroom swiss tuh.. nomm nommm

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : hahaha..mmg nk gemukkan badan..hahaha..:p

Sallyza : mmg teruja!! haih! teringin lagi niehh!