Cupcake Chic


Heh! I tak suka cupcake tau. Tapi I suka dia punya design. Meletop! Kekadang tak mahu makan sebab cantik, comel, cun gila! Sayang nak makan. Lagi pula cupcake sekarang harga 4.50/each. Apa ke mahalnya? Ish! Tapi nak layan anak tekak beli juga lah.

Not bad lah. I suka rasa chocolate dia. Sedap! Vanilla pun ok. I suka yang ada almond. Tapi takde pula.

Hari Selasa lepas. I betul-betul teringin nak cupcake. Tak mahu cupcake lain. Nak Cupcake Chic jugak! Ajak Haizi pergi kedai terdekat, Sunway Pyramid. Dia tak mahu. Baru semalam katanya balik. Tak nak pulak beli time tu! Haha. Masa tu tak teringin tau tak! Haha.

I gigih cari. Then I contact Cupcake Chic. Dia kata boleh delivery. Apa lagi. Nak rasa 1 je. Tapi takkan nak order 1 je. Gila kesian suruh hantar 1 je. Haha. So, order 6. Balance boleh bawa balik Meru. Yay! Cuti esok. Nak balik Meru. Ada family day!


Siapa nak order boleh visit ini,
Cupcake Chic.





3 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

smlm kalau tau aku belikan utk ko 1..hehe..aku jeling je lalu kedai tu. tp serius, nmpk cupcake tu teringat ko!

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

lenkali ko nampak aku ko belikan je..tau! haha. ;p

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

akak pon suka tgok cupcake punya design..makannya takdelah gemor mana..lagi2 yg siap wat menatang2 comel hiasan atas dia tu..alahai, cumei bangat!