donaShi by Big Apple


Sigh. Hari ni adalah hari Isnin. Sepatutnya ia menjadi 'Monday Blues' Haha. Tapi tidak! Good. Langkah ke arah menjadi pekerja yang berjaya. Ye lah. 2011 sudah mari. Ambil mood. Ambil mood. Mari..mari..mari.

Eza and Roxy ajak pergi Alamanda. Nak shopping lah tu. ;p

Memang! Diaorang shopping. Gila tengok dia orang shopping. Kaya GUESS! Haha. I've to control about shopping. Sigh. Save money. Save money. One is enough. Haha. Yer lah sangat!

I just tapau-ed donaShi comel, Almond and Alien doughnut. Banyak! Hehe. Itu dah bermakna dari beg-beg di GUESS. *sedapkan hati*

utk officemate ;)

This for me. 3 is enough!
Aku nak bag lah!Grr..

Okey. Tak lah. Masuk-masuk je I dah nampak bag comel. Less pun 20%. It should be okey. Sepatutnya lah. Then, bila tanya. Tak ada yang baru. I tak suka lah barang yang display. Tak suka sangat! Kotor. I mean bukan orang-orang yang pegang tu kotor. Tapi as a buyer of course I nak everything NEW! Eza, Roxy and Cik Hajar pun cakap tiada makna beg itu sebab tak nampak langsung 'GUESS' itu. So, I letak balik. Haha. Jimat!

Trust me. Ini semua untuk sedapkan hati I. Haha. Tolong lah. Tolong lah. *sambil kunyah donaShi*

Tak lupa juga thansk to Eza belanja Mc Chicken for me. Btw, I terlupa crown. SOBS.




4 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

x pernah try lg donut comei ni..hehe..i like almond tu! nape x beli 2? hehehe

p/s : habis dah soping utk thn ni. pasni tggu ujung thn dpn pulak..kumpul duit dr jan-dis..ahaks!~

mama_auni said... [Reply to Comments]

mane de aku sopping tadi..correction pelis..btw..aku pelik jugak ko nk mc chicken..bukan seblom ne ko nk hepy meal ke..ahaks...jumaat ne la ko beli..

h a i z i said... [Reply to Comments]

amin... :P

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : sedap jugak lah! soft je...haha..mana aku tau ko nak jgk! asik sesoping je..makan pun lupa..;p

mama_auni : haha. ko? coming son..haha. tu je simple. malaih heh nak makan lain..insyaALLAH nanti aku beli la..;)

Haizi : eleh!;p