Great Friday!

Finally..

My pancake duren is here! nomnomnom. Haha. Beli terus sekali 4! Puas hati tapi itupun tak cukup. Haha. Dalam 4.30pm malas lah nak pergi KL. Mesti stuck gila-gila. So, my sisters nak juga. Haihs. Pergi jugalah. Suka. Tak jam. Dah tu pula parking senang dapat. Beli Pancake.

Sumptous Dessert, Mid Valley

Pancake Duren : RM 10/6pcs

Siap-siap beli "mesti jam gila kat luar..baik lepak sini kejap.." haha. Alasan. Lepak Mc D. Had a hi-tea set again selepas hi-tea yang heavy. Haha. nomnomnom again! Yay. Then, nak cari roti sedap kat Carrefour jumpa Takao Tao. Singgah kejap. Sebab kat Jusco Bkt. Raja tak ada. SOBS. So, tak nak kempunan beli lagi. Haha.

Then pergi ke Shah Alam pick up my mom terus balik rumah. Argghh..heaven! Everything going smooth and selamat sampai. Yay. Alhamdulillah ;)





2 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

teringin nak try pancake duren ni..shin, bile nak kasi aku?

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

roxy...bukan tak mo kasi kau rasa..tapi kan..nak tunggu jumpa kau dia dah jadi tempoyak dah..hahaha..nextime yer..;)