GUESS Y.E.S

sticky mode. Mak haih. sticky mode bagai. haha. till 23 Dis 2010.

Skip course kejap. Haha. Settle kan surat-menyurat sambil berbelog dan berFB. Haha. Chat dengan Roxy, "Shin, GUESS ada sale.."


Best! Best! Roxy siap bagi link. Haha. Thanks Roxy. So, jom serbu ramai-ramai. Actually kan time sale ni banyak lah barang lama yang dulu-dulu tu keluar. Ada juga barang baru tapi jarang and susah lah nak jumpa. Itu pun less 50%. Tapi selalunya time sale ni jarang lah jumpa yang cantik. Haha. Memang scary. Masuk MNG cari blouse. Sekali sale 50%, 70% tapi yang keluar blouse stock orang zaman 60-an. Owwh..I tak pandailah nak matchkan biar jadi fashion. Haha.

Tapi macam best kan? Y.E.S lah ni. Gaji pun dah masuk. Jom? window shopping lah. ;)

More details :-

Product Offered
- Ladies' Apparel
- Men's Apparel
- Shoes
- Handbags
- Accessories

Lokasi? GUESS One Utama, AEON Bukit Tinggi, Empire Shopping Gallery, Sunway Pyramid, Alamanda, Mid Valley, KLCC, Pavillion, Bangsar Village 2 and bla..bla..bla..banyak ok! Start 23 Dis 2010 - 9 Jan 2011.




7 comments:

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

pergh..cargas tul! ekekeke...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ko punya fasal lah nieh!! hahah

mama_auni said... [Reply to Comments]

hehehe..banje aku..

NURUL said... [Reply to Comments]

yeah guess ada sale itu yg ku nanti kan. mahu cari purse baru ganti kan purse guess yg buruk ini. thanks info ini ye shinnaz

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : ;p

NURUL :ur most welcome Nurul. Meh lah sesame kita shopping!!!

elna said... [Reply to Comments]

hehehe shinaz apa lagi...serang la....akak dah habis serang dah...cukup la, dlm bab nie husband akak rajin bagi info...ada warehouse sales tu la ini la, sana la sini la...cos dia tahu wife dia nie suka shopping...so time2 sales nie la bagus tuk shopping...heheh jimat sikit....GAPS pun ada tau, skrang nie....nanti kalau ada warehouse sales apa2 ker...i will inform u..ok...hhehehe happy shopping dear

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahahha..bestny en mulod..siap inform kak elna..kalau haizi takdepun..kalau tahu dia senyap je..sebab takut wife dia histeria..hahaha..okey..thanks..anything inform tau kak..tengok2 dulu..berkenan baru ambik..hehe thank u!! muwahh! muwahh!