M!sZ nomnomnom. Bhahaha

Sejak cerita fasal makanan je 2,3 orang panggil I nomnomnom. Gila hape. Actually I pun tak tahu maksud dia apa. I try cari setakat ini tidak dapat. Anyone? Yang pasti I rasa bila kita makan tu macam tengah chewy. nomnomnom. Haha. I google pun keluar gambar hamster comel nomnomnom. Mean dia tengah makan. Kucing pun. Haha.

Ikut kata google nom nom nom is a represent the sound made when someone is eating and chewing something and really enjoying it. Gila! cuba tengok. Really enjoying it? Memang menikmati keenakan makanan. Haha.

Ala. My belog pun cerita fasal makanan sebab itu je pun benda nak share. ;) Macam hari ini. Dapat bekalan dari Kak Mel Datin Mel! ;) Hehe. dah 2 kali Kak Mel kasi makanan ni. 1st dulu, nasi lemak. Sedap! 2nd ni spaghetti bersama dessert. Kelasss!


Me? tak balas-balas lagi. Heh! Jangan ingat jiran sebelah hantar lauk je nak balas-balas. 1 office pun boleh buat tau! Hehe. Apapun thanks ya Kak Mel. :) Murah rezeki Kak Mel!

Lagi satu! I dah beli dah beg kat GUESS tu! Takut habis. Well, sepanjang pengalaman membeli. Waktu sale ni ramai lah orang beli. Tapi takut lah dah habis. Selalu nasib I macam itu, dah habis or memang tak dapat langsung! So, I dah tahu hari ni sale. Hari ni juga I pergi! Minta tolong Roxy temankan :) Hehe. Bawa Haizi leceh ah! Haha. Well.....hurm..;p

Motif beli bag ini? Kalau tengok colour mesti orang kata "Kau ni taste apa Shinnaz oiii!" tak pun.. "Huk oloh! Hodoh gila dowh bag kau ini??" Tapi disebabkan tak pernah ada size and colour macam ini I jadi teringin nak yang ini. Dah dapat bingung pula nak match dengan baju apa! Haih.

Lawa tak? Korang jangan gelak ye. Masa beli dengan Ieza and Roxy dengan Cik Hajar dia orang okey and senyap je. Okey lah kot. Haha. Sedapkan hati sendiri. Haha.





11 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

dorang pon tak berkenan sbenarnya tu.. nak cakap hodoh kang, sentap pulak. terus keluar kedai.. kekekeke..

nyway, setiap orang ada taste die sendri.. kan?kan?

hati sendiri suka, tu dah cukop!

aenafiq said... [Reply to Comments]

hahahah okeh lah tu ! maen ngan kaler

mamamarissa said... [Reply to Comments]

miss nomnomnom, cam sesuai jer...hahaha!!!!

comel jer colour bag tue, ala bantai jer dgn baju apa pun...skrg nie, kan urban...tak yah nak matching2 sgt la...tapi kalo nak matching2 gak...senang cari pump @ kasut ballerina colour yg sama...tak semestinya ada semua colour2 tue ok :P

p/s : suka love yg ada sign guess tue :)

Hana Faza-same person said... [Reply to Comments]

wah, syok eh dpt beg baru...wow gituh!

Anonymous said... [Reply to Comments]

nape x beli Nine West?

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

laaa....lain org lain taste nye.. tul x? hehehehe..

mui said... [Reply to Comments]

hehehe nom nom nom tu dr cafe world...
hihihih

cacah said... [Reply to Comments]

kalau saya pakai jer... tak kisah matching ke tak... :D

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : huwaaa..sampai hatiii!!! sob..sob..sob..


thansk Kak K!!!;)

aenafiq : main ngn kaler? gila hape? I main lain lah..;p

mamamarissa : sesuai??? hahahah..;p

wow! good idea lah Kak Jue!!! thanks u so muchhh!!!

p.s: kita pun suka...new design katanya..katanya lah..;p

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Hana : hehe. reward hujung tahun lah kak hana...:p

Anon : Nine West? Alamanda tak ada lah..lagipun I mampu itu je..syukran..syukran...:)

ummiaqeef : yesszaaa..;p

Mui : hi...:) serius? kita tak tahu sebab kita tak reti main cafe world..haha..:P

saidatulfarra said... [Reply to Comments]

Helo babe :) Aku tak minat sangat Guess tapi selection handbag kau adalah tip top! Tahniah sebab beg kau pilih tu cantik dan membuatkan aku OMG skejap. :) Jealous! Xoxo