Pria Pujangga, Konvokesyen UUM and kenduri kahwin!

Waahh! Penat bangat deh..Semalam Haizi demam, cherry berry and loya. Haih! Macam orang mengandung aje! Haha. Now, dah okey. This weekend I tak buat apa-apa pun. Just hantar my mom konvokesyen. Happy for you Umi! Congratulations!!! Suka gila umi dah habis study sebab..sebab...tak pening lagi dah nak bagi idea untuk assignment umi. Haha. Asal balik class mesti tanya kitaorang. Haha. I suggest my mom sambung lagi but she refused. Dah tua katanya. Okey. ;)

Then ada kenduri kahwin my cousin at Shah Alam. Ramai gila macam menghantar orang yang berkahwin. Haha. But I felt so happy coz pergi ramai-ramai agn my cousin semua gila-gila. Cant wait for next trip to Perak. Menghantar juga. Best. Best.

Dec memang weekend busy gila dengan orang kahwin! Penambahan berat akan berlaku. Haha. Okey lah. Nak cari apam balik keras dengan..... Ice blended lah. Christmas Eve Promotion? Cekadaut! Daa..;)

Layan lah gambar-gambar konvo dan kenduri kahwin ;)

:: umi sayang ::
:: Isha-Si Rambut Gulung-Budak Hitam-curry puff- flower-konvo juga ::
:: me-umi-isha-kangah-juju ::
:: actually background unik gila tapi kan kami tak kreatif haha ::
:: us ::
:: before lunch ::
:: after lunch with the brides ::
and presenting. Serius. Suka gila dengan Zahid!! Dulu lah. Haha. Masa AF2. Gila nak mam and now bila jumpa pun I macam eksited. Haha. I tak perasan pun. I jalan mana tengok orang. Menonong je. Haha. Ini pun Haizi bagitahu kalau tak memang tak perasan pun. Haha. I nak tanya dia kenapa dia break off dengan Nita? Sian dia. Haha. Boleh? ;p
:: Isha sangat pelik tengok weolls ambil gambar dengan Zahid ::
:: Curious! Haha ::

Hah! Lagi satu nak dedicate this song for umi. U are everything to me!





0 comments: