Sahara Tent

Hari ni my mom balik. -_-, Tak lama pun. Nak balik cepat. Ngade tau!

Pagi-pagi diaorang dah nak balik coz ada registration tadika pukul 9 pagi. So, saing keluar. I pergi office, dia orang balik Meru. Dulu, masa belum kahwin. Tiap-tiap hari kalau boleh nak makan sama-sama. Breakfast, lunch, hi-tea, dinner. Semua nak! Sekarang non-ado. Haha. I pula yang ajak. Haha. So, we had a lunch at Sahara Tent ;)

Makan nasi arab. I prefer Saba kot. Hehe. Tapi not bad. Haizi suka Sahara. Saba ada nasi panjang-panjang, Sahara ada ayam sedap gila! Ish. Mana satu ni? Haha.

Humus with bread. Sedap!

Mine. Kabsa Chicken.

Kabsa Lamb Haizi Intan Payung punya.

feeling Gurun Sahara ha?

Lepas habis makan macam ada masa lagi nak cuci-mata. Singgah Starbuck redeem diary. Haha. YES! Dah dapat. Then kebetulan my bos bagi diari juga. Dah ada 2! On the way balik office baru teringat something. Huwaa..pas tertinggal. Tak tahu nak cari kat mana. Rasanya bawa tadi. Cuba ingatkan. Tapi banyak sangat tempat I stop. Sahara-Starbucks-Magazine Shop-ESPRIT-Giodarno-Primavera. Banyak gila I masuk! Haha.


hi-tea.
kencing manis tiap-tiap hari minum.
Mati lah. Kena report polis bagai kalau hilang. Tak sempat nak masuk semua kedai nak check. So, I start dari Sahara. Alhamdulillah masih ada. :) Dapat terus chow balik office. Sebaik sempat. Lewat 15mins je. ;p Ni pun kategori azam. Nak punctual. Haha.

Lagi satu..ni sambung balik cerita azam 2011 tu. Haha. Untuk 2011 juga berazam tidak membazir kertas kerajaan. Haha. I tak suka lah kertas tu tak baru. Entah. Haha.Banyak gila recycle paper kat bilik. Yang mana perlu dihapuskan I dah hapus dah. Ni balance-balance ni. Ish. -_-' Tak suka-tak suka. Nak baru je semua. Hehe. Tapi untuk tahun hadapan nak guna semua recycle paper, jangan membazir! Haha.

Last but not least. Haizi belanja wedges. See..see..

Mana Haizi tak bising! Haha.



7 comments:

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

heeeee, i dah dpt mine (starbucks planner)..tp mcm biasa lah..awal tahun kobar-kobar.. last2 tak tulis pon ngeh ngeh ngeh

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

hahaha. tahu takpe. awal tahun jelah. tgh tahun tu dah kosong dahhhh..hahahahah...;p

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

patut kite suggest bukak kiosk starbucks kat cafe kompleks D kan? ekekeke..

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

ummiaqeef : boleh!!! aku lah bankrupt! haha. dah 3 orang dah menyokong suoh bukak nieh..haha

mama_auni said... [Reply to Comments]

shin, teringat caramel blended tu..cedapnyer...

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

mama_auni : mmg sdp bangat!!!ish!

Papa-NtiQ said... [Reply to Comments]

hi shinnaz...kebetulan saya baru jer upload semalam gambar2 masa makan kat Sahara Tent ngan famili di cawangan Shah Alam.
Senang2 tu singgah la yer blog saya kat www.blogmakanbest.blogspot.com topik pasal makan makan dan makan 100% hehe...takde topik lain..
Kalu tak keberatan register la sebagai follower blog saya ok TQ TQ TQ bebanyak