Sardin Roll


update*

selepas digoreng.
Apsal dia hitam?
:'(.. :'(...

Maaf lah ya kalau belog ini cerita makan je. Sememangnya saya bukan lah orang yang kuat makan. Tapi bila tengok
Filla buat kan hubby dia Sardin Roll I terpanggil okey! Haha. Lagi satu kalau ada masak-masak ke, makan-makan ke bukan lah apa. Saya kan baru kahwin. Masak pun tak berapa pandai. So, kekadang baru nak masak dah kecoh 1 belog. Cane? Haha.

Bagus juga ada blogger yang bagi resepi-resepi simple. Tertarik I nak buat. Jadi tak jadi belakang cerita. Haha. Every week beli roti. Kenkadang roti tu memang saja beli. Sampai kulat.Haha. Tak makan. Tengok expired 10hb ni apa lagi. Buat sardin roll Bob Filla.

For the 1st I rasa macam jadi lah kot. Haha. Kita tengok esok. Selepas di goreng. Ngehngeh.

Senang gila nak buat!
Jom ar buat reramai!



9 comments:

MRS. K said... [Reply to Comments]

penah buat dulu. 2 taon lepas. kekekeke... buat untuk makan sahur. dah la pegnen time tu.. kebulur la.. huhhu..

MRS. K said... [Reply to Comments]

eh, akak buat tak letak sardin. akak letak sosej.. sosej roll.. hehhehe

ummiaqeef said... [Reply to Comments]

aku suke buat roti roll-isi-sosej-celup-telur-dan-goreng..sodap..kalau nak tambah lemak di tubuh bole tambah cheese...hehehe..sekiranya sardin yg dimakan dgn nasi x abis baru buat roti roll sardin.

mama_auni said... [Reply to Comments]

resipi plz..haha

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Mrs. K : kita pernah buat tapi roll cenggitu je. yang ini kita penyetkan. ngehngeh..letak sosej pun macam cara gak kan? nak buat jugak lah!

ummiaqeef : kalau sosej cheese lagi sedap. meleleh je cheese lepas goreng. hehe.


mama_auni : za..sardin ni pun kau nak resepi ke? kijam kau za..haha

Filla ~ Kasihs said... [Reply to Comments]

hahah tetiba mak glemer psl sadin roll bob tuh..hahah.. yer saya pon suke resipi kacang tanah.. tak kosa resepi yang maha hebat.. mmg tak buat ler!! bagus.. masuk lagi gamba food byk2 tau shinnaz!! i lap food and i lap ur blog coz lotsa food pic here...

mamamarissa said... [Reply to Comments]

malasnya nak wat sardin roll...sandwich sardin pun jadi la kan??? kan??? kan??? mesti marissa suka gak :D

elna said... [Reply to Comments]

hehehe macam penah baca jer pasal sardin roll nie...iyeeee blog filla....hehehe....nak lagi senang filla n shinnaz beli roti n sardin tuna dln tin tu...gulung2 pastu mkn...itu resepi sy la..hehehe

Shinnaz Ahmad Rasid said... [Reply to Comments]

Filla : ngehngeh...femes dah bob. btw, bob tu siapa?

mamamarissa : kak jue tak payah buat mesti marissa yg buat. lagi best! makan bersama dengan bambam..hehe..

Elna : Kak elna! yang itu lagi sng!!haha