Si Rambut Gulung, SRG



Serius. Banyak-banyak anak sedara/buah. I rasa dia paling tak comel. Dia tak macam adik dia, Kaia. Tapi kesian lah kan. Tak comel, selebet tak ada orang nak. I mengalah. I sukakan diri I dengan dia. Haha. Serius. Selepas mengenali dia. Dia sangat comel. Maafkan saya. -_-

I start menyayangi dia. I tak pernah rindu sampai every weekend I'll make sure I akan bersama dengan dia. Tidur dengan saya. Haizi tidur hujung. More place for us! Haha. Yay!

She like acting. Owh! Kalau berlakong tu macam poyo gila. Sambil jeling-jeling bagai! Cucuk mata baru tahu. Sebab geram sangat!

Sedikit biodata beliau. ;)

Nama : Wafa Nafisha Binti Hamidon

D.O.B : July 2008

Fav Food : Biskut Oat

Fav Drink : Ice Blended Caramel, Starbucks

Fav Place to Shopping : Forever 21, Sunway Pyramid

Fav Colour : Yellow & Purple

BFF : Sweet Mak Ngah ;)

Musuh Ketat : Ada!

Sweet Memory : Belai-Kiss-Cubit secara senyap- adik, Kaia. After that dia tak mengaku and berlalu sambil jeling. Can imagine? Worst! Haha.

Bad Memory : Mempunyai masalah rambut. Haihs. 2 years I tunggu rambut dia panjang. Tak panjang pun. Nipis. Jarang. Curl. Kena pergi Yun Nam Hair Care lah. Sigh.

Height : Paras Lutut Mak Long.

Weight : She has a good appetite. Haha. Around 12kg. I guess.


Honestly. She like Ice Blended Caramel so much! Bila nampak tu kan macam...macam...WOW! *sambil lari ambil Ice Blended* Whatever it is. I love and miss her so much! 2weeks without her like Grrr. I feel so lonely. :'(



1 comments:

ada exska said... [Reply to Comments]

poyo lah nk feel so lonely ! haha , yeahh saya musuh ketat dia , hoho :)